Меню на відпочинку: Марія Погребняк показала, як не набрати зайву вагу під час відпустки

843

Одна з найпопулярніших в Мережі багатодітних мам зараз відпочиває разом з дітьми на курорті. Марія Погребняк відправилася у відпустку з синами і своїм татом.

Буде у нас він вусатий нянь, — пожартувала з цього приводу знаменитість.

Не чекайте в особистому блозі Марії фотографії страв, які дозволяють собі відпускники! Володарка стрункої фігури твердо заявила:

Моє харчування на відпочинку нічим не відрізняється від домашнього! Я також не їм солодке і борошняне! Чесно, не розумію, як можна в спеку +40 взагалі хотіти їсти.

Марія Погребняк поділилася своїм меню: морквяний сік на сніданок, його ж разом з томатним супом з сиром на обід, на вечерю — грецький салат і запечена риба.

Завтрак на отдыхе Марии Погребняк© Instagram @mariapoga_
© Instagram @mariapoga_

Читайте також:Співачка Валерія поділилася своїм меню розвантажувального дня

Нагадаємо, модельєр не приховує: вона страждала від зайвої ваги.

У школі я важила 50 кг, а після 1-ї вагітності майже під 80, — ділилася з передплатниками свого Instagram-блогу Марія Погребняк. — Я десь дуже глибоко розуміла, що це не красиво, але нічого не могла з собою вдіяти, вже дуже я любила булочки з корицею.

Чоловік мене любить такий (тоді він мені так говорив). Я молода матуся, вся зосереджена на малюка!

Але якось в один «прекрасний» вечір, чекаючи чоловіка на стадіоні після гри, почула за спиною нашіптування: подивися яка товста..при такому чоловіка і так на себе забила..

Я стояла і ледве стримувала сльози😞А сльози від того, що вони говорили правду!

© Instagram @mariapoga_

Детальніше:Мінус 35 кг: Марія Погребняк розповіла про те, через що довелося пройти на шляху схуднення

Боротьба із зайвими кілограмами була непростою.

Коли набрала зайві 35 кілограмів, пішла в спортзал і, звичайно, вагу і не подумав рухатися з місця, — згадує Марія Погребняк. — Я просто «закачувала» свій жир і ставала все більше. Потім вирішила спробувати різні таблетки для схуднення, але вони взагалі не працюють, а тільки шкодять здоров’ю. І зрозуміла – поки не почну харчуватися правильно, мені нічого не допоможе. Я перейшла на всі відварне, налягала на овочі, і вага став йти. І тільки після того, як схудла на 20 кілограмів, пішла в зал.

© Instagram @mariapoga_

Шляхом проб і помилок знаменитість вивела свою формулу харчування, яке дозволяє їй комфортно себе почувати і є саме ту кількість їжі, яку на користь організму, а не на шкоду.

Я проти перекусів, хоча раніше твердила, що харчуватися дробно, 5-6 разів у день, набагато краще, — ділиться своєю думкою Марія Погребняк. — Але потім я зіткнулася з реальністю: ось ти працюєш, організм, звиклий, що його годують через кожні два-три години, починає просити їсти. Цукор впав, тебе нудить, і ти хапаєшся за першу-ліпшу їжу — бутерброди, ковбасу, печиво та інші шкідливим продукти. В результаті ти наївся всякої нісенітниці на шкоду своєму здоров’ю й фігурі. Сьогодні я точно знаю, що дійсно працює саме система триразового харчування: сніданок, обід, вечеря.

© Instagram @mariapoga_

А якщо хочеться поїсти в перервах між прийомами їжі, Погребняк «обманює» почуття голоду таким способом: вона перебиває собі апетит водою або зеленим чаєм. Марія Погребняк докладно розповідала про своєму щоденному раціоні.

Про сніданку

В 7 ранку випиває склянку води, близько 10 годин – снідає.

Вранці я волію з’їсти два яйця. Це можуть бути варені яйця, скрэмбл або звичайна яєчня. Також я п’ю зелений чай. Якщо відчуваю, що не виспалася, зовсім ні енергії, то до чаю можу взяти хлібець і намастити його медом, — ділиться секретами свого раціону дизайнер.

Про обід і вечерю

Що на обід, на вечерю я вибираю рибу або курку (відварені або приготовані на грилі), а також свіжий салат (як правило, огірки, помідори, зелень) в необмеженій кількості. — розповідає Марія Погребняк. — Овочів можу з’їсти скільки завгодно, щоб наїстися. До речі, не забувайте відомий факт: мозок розуміє, що організм наситився лише через 15-20 хвилин після прийому їжі. Зачекайте це час, випийте чай або воду, а тільки потім подумайте, чи варто вам є ще чи все-таки вистачить.

Останній прийом їжі у мене трапляється у 20:00, хоча раніше був о 19:00. Все тому, що я стала приїжджати додому пізніше. Після вечері і до 10 годин ранку я більше не їм.

Читайте також:Схуднути за тиждень: Олена Малишева поділилася меню своєї експрес-дієти

Про десерти

Я взагалі не їм солодке — торти, тістечка, цукерки, шоколад. Якщо мені хочеться чого-небудь такого, я п’ю зелений чай з медом або їм сухофрукти. Обожнюю курагу і фініки — вони такі солодкі, що ніяких тортів вже й не хочеться, — зазначає Марія.

© Instagram @mariapoga_

А ви у відпустці дозволяєте собі гастрономічне свято?

Фото на анонс: Instagram @mariapoga_