Милий малюк: Сергій Безруков показав 9-місячного сина

820

Восени минулого року Сергій Безруков став батьком вдруге. У них з дружиною Ганною Матісона народився син, якого назвали Степаном на честь прадіда актора.

Зіркове подружжя також виховують дочку Машу, якому в липні виповнилося 3 роки. Безруков регулярно ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про дітей, однак воліє поки не показувати обличчя сина, адже він ще зовсім малюк.

© Instagram @s_bezrukov

З-за щільного робочого графіка першу половину літа Сергій провів на знімальному майданчику, доки його родина насолоджувалася літніми канікулами на природі, а пізніше знаменитий тато все ж взяв паузу в роботі і разом з дружиною та дітьми відвідав своїх батьків на підмосковній дачі.

Також зоряне сімейство побувало в Сочі, де актор вдало поєднав відпочинок з гастрольним туром. Крім того, Сергій сходив з дітьми в місцевий дельфінарій, і, судячи з відеоролика, яким він поділився в особистому блозі, Маша і Степан залишилися в повному захваті.

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Aug 2, 2019 at 11:10pm PDT

Ці серпневі вихідні актор проводить з сім’єю на природі, тим більше, що вихідні вдало співпали з приємною датою – 9 місяців Степану. В честь цього Безруков опублікував зворушливий спільний кадр з спадкоємцем.

Стьопі 9 місяців!!! Святкуємо)))))) всьому Світу в душі….і добра!!!! – написав Сергій.

© Instagram @s_bezrukov

Шанувальники поспішають привітати зоряного спадкоємця і його тата з черговою датою і залишають всій родині артиста добрі побажання та щирі компліменти.

Взаєморозуміння Вам, чоловіки, папа і син, в будь-якому віці!

Вітаю! Нехай росте здоровим, щасливим хлопчиком! Милота знімка зашкалює)

Вітаємо! Ось вони хвилинки щастя, коли татів відпочинок збігся з чудовою датою!

Нагадаємо, що Сергій Безруков, Анна Матісона почали зустрічатися в 2015 році. Майбутні подружжя зблизилися на зйомках фільму «Чумацький шлях», де актор виконував головну роль, а в 2016 році закохані зіграли весілля.

До речі, на початку липня Анна Матісона відсвяткувала день народження. Їй виповнилося 36 років. Чоловік зворушливо привітав її в особистому блозі поділився чудовим родинним кадром.

Поступово я дізнався, що в Ганні дивним чином поєднується все: вона різносторонньо талановита у творчості, але це не заважає їй бути ще і приголомшливою господинею. Готує надзвичайно смачно, обожнює створювати домашній затишок, і це у неї чудово виходить, тому що Аня володіє чудовим художнім смаком, – з великою любов’ю говорить про дружину Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Читайте також:

  • Маленька бджілка: Сергій Безруков поділився милим знімком дочки в забавній капелюшку
  • Любов на максимумі: Сергій Безруков поділився милим кадром з донькою
  • Розсекретив: Сергій Безруков показав особа 8-місячного сина
Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov