Крістіна Орбакайте розповіла про улюблений спосіб підбадьоритися вранці

967

48-річна Крістіна Орбакайте — відома співачка, актриса і одна з найчарівніших багатодітних мам нашого шоу-бізнесу. Нагадаємо, що у зірки естради троє дітей — 28-річний Микита, народжений у відносинах Христини і співака Володимира Преснякова, 21-річний Дені — від бізнесмена Руслана Байсарова і 7-річна Клавдія, з’явилася на світло в шлюб співачки та підприємця Михайла Земцова.

© Instagram @orbakaite_k
© Instagram @orbakaite_k
© Instagram @orbakaite_k

Орбакайте з радістю ділиться новинами про свою сім’ю і часто публікує в особистому блозі зворушливі особисті знімки. А днями знаменитість поспілкувалася з журналістом інтернет-порталу Woman.ru і розкрила кілька особистих секретів. Зокрема, розповіла про своєму улюбленому спосіб підбадьоритися з ранку, про головні правила харчування і про те, як здоровий спосіб життя став її головним хобі.

Читайте також:20 років практики: Анастасія Цвєтаєва розповіла про те, як перейшла на правильне харчування

За словами Орбакайте, незважаючи на щільний гастрольний графік, вона прагне весь вільний час присвятити своїй доньці Клаві, і саме спілкування з нею робить кожен день не схожий на інший. Зіркова мама зізнається, що вранці підняти Клаву в школу — ціла пригода, яке дарує заряд бадьорості й гарного настрою на весь день.

Коли я вдома, ранок у нас починається з пробудження дочки. У вихідні вона нас будить, а в будні ми її, бо треба йти в школу. Потрібно бадьорість і особлива кмітливість, щоб підняти дитину! Ми це робимо з піснями, з танцями, з загадками і примовками. Так що саме бадьорий ранок починається зі сміху дочки, з її поцілунку, посмішки і прекрасного настрою. Також обов’язково зустрічаю день склянкою води. Це запускає організм.

© Instagram @orbakaite_k, @claudiazemtsova

Також співачка назвала головні правила свого раціону харчування і зізналася, що іноді може собі дозволити розслабитися і з’їсти щось шкідливе.

Гастролі, переїзди і зйомки змушують бути гнучкою в харчуванні. При цьому, звичайно, я знаю свій організм і намагаюся дотримуватися певних продуктів. Мій фаворит — середземноморська дієта (овочі, риба, іноді паста недоваренная). Але немає нічого краще домашньої їжі, тому що в цьому випадку можна контролювати сіль і цукор. Я можу собі дозволити багато в маленьких кількостях, але головне — не пересолювати.

Читайте також:Крістіна Орбакайте здивувала вибором експрес-обіду для дочки

Крім того, знаменитість розповіла про своє хобі. Вона зізналася, що з її шаленим графіком і ритмом життя важко мати повноцінне захоплення. Наприклад, раніше зірка колекціонувала фігурки поросят, так як народилася в рік Свині. Проте останнім часом хобі змінилося.

Зараз такий стан і настрій, що хочеться піклуватися про себе при будь-якій можливості — після перельотів, переїздів, важких зйомок. Так що моє хобі — спорт, здоровий спосіб життя, пошук нових цікавих тренувань.

© Instagram @orbakaite_k

До речі, єдина дочка Христини, Клавдія, росте дуже активної, спортивної та харизматичною дівчинкою. Вона захоплена балетом і малюванням, а в березні цього року стало відомо, що Клава займається боксом. В її особистому блозі з’явилося кумедне відео, на якому вона азартно і зі знанням справи б’є грушу. Шанувальники щиро захоплюються дочкою Орбакайте і впевнені, що дівчинка буде успішна практично в будь-якому виді спорту.

Фото на анонс: Instagram @orbakaite_k