Ми поїдемо жити в Лондон: Олена Шишкова з донькою влаштували запальні танці

472

5-річна Аліса – дочка Тіматі та Олени Шишковой – зростає кмітливою і активною дівчинкою, а її батьки із задоволенням діляться фотографіями та відео з участю маляти і новинами про неї. Відомо, що Аліса серйозно захоплена балетом, вивчає англійську мову, а ще обожнює разом з татом пробувати різні екстремальні види спорту.

Коли у батьків щільний робочий графік, дівчинка проводить час зі своєю бабусею, Сімоною Яківною. Так що найчастіше кадрами з Алісою ділиться в особистому блозі саме вона. Однак учора Олена Шишкова поділилася відео з спадкоємицею: у ролику, який модель виклала на свою сторінку, вони разом з Алісою танцюють на ліжку і співають відомий хіт Тіматі і Лепса «Я поїду жити в Лондон». Маля з розпатланим волоссям підспівує мамі і встигає грати на іграшковій гітарі.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jul 24, 2019 at 11:18am PDT

Шанувальникам зірки такі танці припали до душі, і вони залишили безліч коментарів:

Як Аліса сильно схожа на Олену ❤️❤️

Які дівчатка 😍❤️

Гітара бомба 💣😂👍🏼

До речі, іноді зіркова мама з донькою починають свій день із зарядки. Нещодавно на своїй сторінці в соцмережах Шишкова опублікувала ролик, в якому вона з дочкою робить зарядку. Мама і донька зробили спочатку «берізку», потім «велосипед» і останнім кроком розігріли м’язи.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Shishkova (@missalena.92) on Mar 10, 2019 at 9:52pm PDT

Варто зазначити, що приклад Аліси, захопленої балетом, виявився заразливим. Настільки, що в балетний клас прийшла мама дівчинки. Знаменита блондинка вбралася в чорне трико, білу пачку і старанно повторювала за донькою всі її рухи.

© Instagram @missalena.92

Нагадаємо, зовсім скоро Аліса стане старшою сестрою: пару місяців тому популярний репер підтвердив інформацію про те, що його нова обраниця — Анастасія Решетова — вагітна. Тіматі опублікував у себе в блозі кадри з спільній фотосесії, на яких животик майбутньої матусі вже досить значний.

© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: Instagram @missalena.92