Шоу з блискавкою, незвичайні тварини і дискотека: Олександр Овечкін і Анастасія Шубская з розмахом відзначили перший день народження сина

428

Одна з найбільш обговорюваних пар, модель Анастасія Шубская і найтитулованіший хокеїст Олександр Овечкін, відзначили перший день свого сина. Маленький Сергійко (на свято іменинника називали Сергій Олександрович) отримав в подарунок грандіозне свято.

© Instagram @nastyashubskaya, @anna_gorod

Торжество було оформлено в біло-блакитний стилістиці. Зал прикрашали фігурки мультиплікаційного малюка Боса-молокососа. Ростова фігура героя розважала гостей. Його зображення створили і на святковому торті. Він був триярусним. На першому, зазначимо, кондитери зобразили і батьків іменинника.

Імениннику на день народження подарували електромобіль. Імовірно, його зменшена модель зображена на святковому торті – білий позашляховик.

Читайте також:Фотозвіт: Лєра Кудрявцева показала казкову вечірку в честь 1-го дня народження дочки

Малюка веселили дресировані тварини. Свої номери демонстрували дресировані собачки, лами, маленькі свинки і морський котик. Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:14pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:21pm PDT

Свято вийшло запальним. Причому, в прямому сенсі цього слова. Гості вечірки стали очевидцями рукотворної блискавки. Але ніхто з малюків, яких на святі було багато, не злякався. З цікавістю спостерігав за блискавкою і Сергій Олександрович. Іменинник був на руках поперемінно у тата і дідуся – Кирила Шубского. З такою надійним захистом блискавка не страшна!.. Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:17pm PDT

Не обійшлося і без улюбленої паперової дискотеки. Під хіти Сергія Жукова танцювали всі! А тато іменинника, Олександр Овечкін, навіть заспівав… На святі зібралася вся велика родина малюка: Овечкіни-Шубские-Нахапетовы були в зборі.

Іменинника і батьки вітали друзі сім’ї. Серед гостей була модель, володарка титулів «Місіс Росії 2013» та «Перша віце-місіс Росії 2012». Ганна Городжая не тільки привітала іменинника, але й стала ідейним натхненником і автором свята.

Ви моя душа 💋💋💋💋нескінченно люблю вас і вашого неймовірного синочка ❤️❤️❤️❤️ Сергійка такий сміливий, красивий і сильний хлопчик 🥰 Бажаємо йому щастя і здоров’я ❤️ З днем народження нашого Боса 🥳 – зазначила Ганна.

© Instagram @anna_gorod

Читайте також:Все в сірому: Анастасія Шубская показала family look з сімейного вечора

Нагадаємо, коли первісток Олександра Овечкіна і Анастасії Шубской з’явився на світ, щаслива матуся поділилася в особистому блозі цією новиною:

18.08.18 🙏🏻❤️#добропожаловатьвэтотмир#нашмалыш #ovechkinJr, – написала Анастасія, опублікувавши фотографію маленької ніжки свого синочка.

18.08.2018….❤️спасибі тобі моя дівчинка за найпрекрасніший день в житті !!!@nastyashubskaya ❤️❤️❤️❤️❤️ – написав щасливий батько Олександр Овечкін.

© Instagram @nastyashubskaya

Пологи проходили в одній з клінік США. Особисту подяку зіркова пара висловила і лікаря, що приймав пологи:

Після таких пологів хочеться народжувати і народжувати)))Я шалено щаслива що дізналася про Вас! Спасибі вам за ваш професіоналізм! Ви-геніальна, це факт!

Зазначимо, Анастасія Шубская і її чоловік за кілька днів до дня народження сина провели церемонію хрещення. Однак фотографію з таїнства поки показли лише одну.

Вітаємо щасливих батьків з днем народження сина і чекаємо цікавих новин!

Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya