Ми худнемо. Хто хоче худнути з нами? доповнила!

327

Здрастуйте, дорогі страномамочки!!

важливе доповнення: зараз в групі заявок більше 50. Вибачте, якщо не зможу всім дати доступ до понеділка. Але я працюю над цим. Трішки терпіння, будь ласка!!!

У нашій великій, майже неосяжній, країні мам є дві сутності, які постійно шукають один одного, але не завжди знаходять. З одного боку-це дами, які бажають досягти фігури своєї мрії. З іншого боку-це групи, в які вже об’єдналися ті, хто вже працює над собою. Цим постом я б хотіла, щоб ці дві сутності знайшли один одного.

Недавній постhttps://www. Stranamam.ru/post/14816265/ переконав мене в думці про те, що наша група «худнемо на підрахунку калорій з готовим меню» може прийняти бажаючих постройнеть.

Заснувала групу наташа nataly_cog, але на жаль, вона поки тимчасово відсутня. Це нас, учасниць, дуже хвилює, але крім, як через см, у нас зв’язку немає. Хто міг би допомогти — були б раді! наташа дуже успішно худла, і нас теж привела до дуже гарних результатів.

У групі зібралася тепла дружна компанія однодумниць, які активно скидають вагу. Я сама скинула більше 10 кілограм. Є вже готове меню, навіть два на вибір-трохи простіше і трохи складніше в готуванні, але вони обидва об’єднані двома правилами: калораж в межах 1300 ккал і стандартний набір продуктів, які можна купити в будь-якому магазині. Є також варіанти заміни продуктів.

Кого ми б прийняли в групу? тих дам, які мають від 10 і вище кіло лишку, але бажають їх втратити. Тих, хто вміє і хоче підтримувати живе і (це абсолютно важливо!!!) шанобливе спілкування на загальнозначимі теми. Тих, хто готовий виконувати умови групи. Так, умови є, але вони досить прості і здійсненні.

Умови групи: ми звітуємо в письмовій формі два рази на тиждень, робимо фотографії з ваг (цифри і ноги!, ніяких профіль, анфас та інше не потрібно!), ведемо бесіди на цікавлять нас теми, підтримуємо один одного. Група закрита і записи видно тільки учасницям групи, ми дотримуємося конфіденційність.

Якщо хтось вперше береться за схуднення, то ми допоможемо і підкажемо. Я можу допомогти з підрахунком калорійності, імт і ще з багатьох питань. Де я зовсім профан — питання медицини, я всього лише інженер-електрик і діловод, за сумісництвом багата досвідом схуднення.

Так, я ж ще не представилася: фаїна, 60 років, активно худну вже дуже давно, успіх був би краще, якби не хвороби і терапії. Але в цілому мені вдалося розлучитися з більш, ніж 40 кілограмами. Я є другим модератором групи «худнемо на підрахунку калорій».

Https://www.stranamam.ru/community/14590550/