Модний повтор: Іванка Трамп знову одягла сукню, як у Кейт Міддлтон…

1066

У колі знаменитостей то й справа трапляються модні повтори. То стилісти підводять, то просто плаття (спідниця, костюм, капелюшок) дуже подобаються їх роботодавцям. Уважні користувачі Мережі помітили, що дві ікони стилю — Кейт Міддлтон і Іванка Трамп, не раз виходили в світ в одному і тому ж.

Читайте також:Кому до лиця? Кейт Міддлтон, принцеса Беатріс і інші королівські особи, помічені у модних повторах

Герцогиня Кембриджська одягала плаття британського бренду Beulah вартістю 600 доларів (39 000 руб.) в січні нинішнього року під час відвідування благодійної програми Family Action в Лондоні. А її ровесниця, 37-річна Іванка Трамп, виходила в світ у цьому ж образі вересні. Єдина різниця — у Іванки рукави сукні виглядають більш жіночними.

© Instagram @duchessonabudget19

Користувачі Мережі прийшли до висновку, що Кейт Міддлтон виглядає більш стильною. Родзинку образу додає чорний пояс.

Втім, Іванка Трамп робить «роботу над помилками»

© Instagram @duchessonabudget19

Відомо, що дружина принца Вільяма небайдужа до принту «горох». І вона була неймовірно гарна сукня, створеному Alessandra Rich. Як виявилося, воно є і в гардеробі дочки президента США.

Користувачі Мережі так і не змогли знайти відповідь на питання, кому йдуть ці сукні в модній битві. Обидві дівчини практично одного зросту: Кейт Міддлтон – 175 см, Іванка Трамп – 180 див. Однак британка неймовірно тоненька, справжня тростинка. Нагадаємо, обсяг її талії дорівнює 60 см. А дочка американського президента відрізняється більш спокусливими вигинами, залишаючись при цьому стрункою.

Крім схожих пристрастей в моді, дівчат об’єднує і материнство: обидві – багатодітні мами. Нагадаємо, Кейт Міддлтон виховує принців Джорджа (6), Луї (1) і принцесу Шарлотту (4). А Іванка Трамп – дочка Арабеллу Роуз (8) і синів Джозефа Фредеріка (6) і Теодора Джеймса (3).

© Instagram @ivankatrump
© Instagram @kensingtonroyal

Хто, на ваш погляд, лідирує в цій модній битві?

Фото на анонс: Instagram @ivankatrump, @kensingtonroyal