Модний трюк: що Кейт Міддлтон одягне на весілля принцеси Беатріс

1177

2020 рік у британській королівській родині обіцяє бути особливим: відбудеться церемонія одруження 30-річної принцеси Беатріс, яка вже сказала «так» своєму обранцеві – італійському мільярдерові Едоардо Мапелли Моцци. Весілля – це завжди красиво і зворушливо.

Читайте також:Весільна сукня принцеси Беатріс буде не таким, як у інших королівських наречених

Однак коли в числі гостей присутня одна з найвідоміших британок, ікона стилю, наречена може відчувати себе не дуже комфортно. Варто Кейт Міддлтон (а мова саме про неї) вийти в світ, вона тут же стає героїнею новин і модних оглядів. Нагадаємо, зіркою №1 перш була принцеса Діана, яка також носила титул ікони стилю.

© Instagram @duchess_catherine_m, @loveforprincessdiana

Тому, як інформує королівський репортер Камілла Томини, у сучасних Віндзорів є традиція, якої дотримуються всі члени сім’ї (мова про жінок): одягати на весілля сукні, в яких вже виходили в світ перш, або схожі на попередні образи.

Це спосіб не затулити собою наречену, – прокоментувала традицію експерт з королівської сім’ї Крістен Майнцер. – Одягати щось розкішне, від королівських осіб іншого і не чекають. Але, само собою зрозуміло, що ніхто не повинен відсувати на задній план головну героїню дійства.

Дивимося, які образи вибирала Кейт Міддлтон для участі в попередніх весільних урочистостях у королівській родині…

Читайте також:Справа в деталях: як Кейт Міддлтон вшанувала пам’ять леді Діани на хрестинах Арчі Харрісона

Для участі у церемонії весілля принцеси Євгенії та її обранця герцогиня Кембриджська віддала перевагу сукні від улюбленого дизайнера Alexander McQueen. Нагадаємо, у схожому плаття іншого відтінку дружина принца Вільяма була на церемонії Trooping the Color – святкування дня народження королеви.

© Instagram @justbecauseitsbeauty

Детальніше:Від простачки до ікони стилю: 8 образів Кейт Міддлтон на параді на честь дня народження королеви

Меган Маркл для весілля кузини принца Гаррі вибрала темно-синє елегантне пальто від Givenchy. А мама і сестра нареченої, Сара Фергюсон і принцеса Беатріс, віддали перевагу образам у смарагдовому і фіолетовому кольорах.

© Instagram @instahautecouture, @theroyalfamily

Згадуємо образ Кейт Міддлтон на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл. Тоді вона вибрала плаття-пальто від Alexander McQueen, яке не раз демонструвала раніше.

© hellomagazine.com

Однак є припущення, що майбутнє весілля буде не такий, як попередні церемонії з’єднання люблячих сердець. Як відзначають зарубіжні видання, посилаючись на неназване джерело в королівському палаці, принцеса Беатріс навряд чи вразить уяву тих, хто очікує побачити її в розкішній весільній сукні.

Великий день Беатріс навряд чи буде транслюватися по телебаченню. І це може означати, що дизайнери не захочуть її одягати, — цитують інсайдера журналісти.

Інтрига: якщо плаття нареченої буде скромним, які ж образи виберуть її титуловані гості?

Фото на анонс: Instagram @sarahferguson15, @theroyalstepsister