Мотузкові парки та батути: Марія Погребняк розповіла про місця, де можна весело відпочити з дітьми

525

Марія Погребняк – одна з найвідоміших багатодітних мам. Разом з чоловіком – футболістом Павлом Погребняком – вона виховує трьох синів: 11-річного Артема, 9-річного Павла і 7-річного Олексія. В особистому блозі і різних інтерв’ю знаменитість регулярно розповідає про свою сім’ю і ділиться порадами з молодими матусями.

Читайте також:Марія Погребняк поділилася секретом, як нагодувати дітей без «не хочу»

Марія дуже багато часу проводить з дітьми: гуляє з ними, їздить в парки і навіть вчить готувати! Не так давно багатодітна мама поділилася з шанувальниками відео і розповіла, що вчить синів ліпити пельмені:

Вирішили всією родиною наліпити домашні пельмені😋, але в цей раз це виявилося не простим завданням. в якийсь момент я дуже пошкодувала про свою задумом🙈 , — зізналася Марія Погребняк. — Чи варто витрачати стільки зусиль на приготування домашніх пельменів або простіше купити в магазині?»

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on Oct 30, 2018 at 11:34am PDT

А ще Марія розповіла, якими телефонами користуються її сини, і чому:

У моїх дітей iPhone 5 і 6! І то, я їх їм купила за гарне навчання! – розповіла багатодітна матуся. — До цього були звичайні — кнопкові!

Я проти цього фанатизму, бігання за останніми моделями📱💻⌚️🖥Особливо👆🏻, коли вашим дітям мало років, а у них вже в руках самі останні гаджети! Хочуть новий телефон або планшет, нехай збирають! Виграють шкільні олімпіади, вчаться на 5 ( допустимо пару 4-ок) займають призові місця у спорті! Діти повинні розуміти, що просто так їм ніхто нічого не принесе! Ми даємо дітям найкращу освіту, яке є! Вони у нас повністю завантажені, якщо що-то по справі потрібно, то звичайно купимо! Але це не означає, що ми будемо виконувати їх кожні хотілки.

© Instagram @mariapoga_

Сьогодні мудра матуся поділилася з шанувальниками радою і розповіла, в які місця можна сходити зі своїми діточками:

  • Мотузкові парки. Одним з найбільших мотузкових парків вважається «Skytown» на ВДНГ. Там дуже цікаво 🙏🏻 Ще один з найбільших, але з критих парків в Москві — це «ПандаПарк». А якщо є можливість доїхати на транспорті, поїдьте в підмосковні парки, можна в «Norway Park»👍🏻
  • Океанаріуми. Це безсумнівно Москвариум 😘 Там є вистави за участю дельфінів і косаток, можна ще й поплавати з дельфінами☺Рибок ще можна побачити в океанаріумі в ТЦ «РІО» на Дмитрівському шосе, в океанаріумі Крокус Сіті і в Океанаріумі на Чистих ставках.
  • Аквапарки. Наприклад, «Мореон», «Ква-ква парк», «Карибия», «Фентази» на Мар’їно, аквапарк «Юна Aqua Life» — найменший з перерахованих). У Москві багато хороших аквапарків, я перерахувала лише кілька 👍🏻
  • Батути. Наприклад, «Flip Fly», батутний парк «Небо», центр «Космос», клуб «Джампвэй», OGO-club.
  • Тому, якщо не знаєте куди піти з діточками, виберете пару варіантів зі списку і у всіх точно будуть тільки гарні емоції 🙏🏻❤️

    © Instagram @mariapoga_

    Шанувальники зіркової пари відреагували на корисний пост, а деякі запропонували свої варіанти сімейного відпочинку:

    Літо круте час для сімейних прогулянок👍 ми з дітьми любимо їздити на пляж і в аквапакр в Мінську😁 взагалі, я намагаюся накидати список місць, музеїв, виставок, куди з дітьми треба за літо встигнути сходити😁😁😁

    Красуня-мама і дуже харизматичні та привабливі-синочки😍 Всі гарненькі хлопчики, а посмішка середнього….це щось🤩👍👍👍

    Які ж ви класні!!! Завжди з усмішками, завжди в русі, завжди стильні. Супер👍👍👍👍👍👍

    Нагадаємо, Марія з чоловіком знайомі вже дуже давно, ще зі школи. В інтерв’ю журналу Соѕмо.ги Погребняк раніше розповідала про те, як розвивалися їхні стосунки:

    З чоловіком ми знайомі зі школи — він був старший за мене на три класи. Спочатку у нас була дуже міцна дружба. Ми гуляли у парку, постійно базікали по телефону, він проводжав мене додому. Мої батьки дуже добре ставилися до Паші, і одного разу мама сказала: «Маша, я бачу, що для тебе це не просто дружба». Мені було всього 17 років, я ще не могла зрозуміти, що значить любов. Для мене Паша був кращим другом, але коли він поїхав грати за ярославський «Шинник», я зрозуміла, що мені його дуже не вистачає. І стала потайки їздити до Паші! Казала, що йду в школу, а сама їхала на Комсомольський вокзал, купувала квиток до Ярославля і поверталася цим же ввечері. Пізніше звичайного, звичайно, тому що «залишилася на додаткові заняття». Батьки були впевнені, що я з головою поринула у навчання, а коли вони побачили мій атестат з трійками… М’яко кажучи, їм стало не по собі. Отримала я по повній!

    Після школи я поступила в Московську фінансову академію, але звідти теж втекла через Павлом в Томськ. Тоді я вже розуміла, що дуже сильно його люблю. Вирішивши одружитися, ми ні в кого не питали ради — просто поставили сім’ї перед фактом.

    © Instagram @mariapoga_

    А які місця для активного відпочинку подобаються вашим дітям?

    Читайте також:

    • Марія Погребняк з сім’єю поплавала з дельфінами
    • Літо з дітьми: кращі напрямки для подорожей по Росії
    • Пікнік з дітьми: ідеї та поради
    • Активні вихідні: як зірки відпочивають з дітьми
    Фото на анонс: Instagram @mariapoga_