«Моя дика кішка»: Анна Міхалкова поділилася зворушливим знімком з 6-річною донькою

856

45-річна Ганна Міхалкова – не тільки успішна актриса, але і багатодітна мама. Разом зі своїм чоловіком Альбертом Бакових вона виховує трьох дітей: синів Сергія та Андрія, а також лапочку-дочку Лідію. У вересні спадкоємиці актриси виповнилося 6 років. На честь цієї події вона опублікувала фото іменинниці у своєму особистому блозі, супроводивши знімок теплим привітанням:

Child#3 вона така! Ніколи не візьме за руку, але міцно вчепиться за поділ сукні, пальто, ремінь брюк….у цьому весь її характер !! Дуже близька, але весь час на дистанції!! Моя дика кішка, з днем народження!!!! 6 років — це вже вік, – написала Анна.

© Instagram @anikiti4na

До речі, нещодавно Ганна Міхалкова рассказла про те, як проводить з дочкою дощовими днями, і зізналася, що з синами їй було простіше:

Ось чим зайнятися в дощовий день з маленькою дівчинкою?! Ну звичайно грою в котиків! КОТИКІВ!!!!! Коли хлопці були маленькі, я думала, що як добре було б мати дівчинку! Не треба нескінченно збирати биониклы, грати в черепашок ніндзя …. Але найстрашнішим страшним сном виявилися рольові ігри в котиків!! Треба говорити за них «правильним» голосом! Обов’язково одружуватися і плодити нових котиків!!! Нестримно хочеться погавкать!! #яумеювоспитыватьмонстров

© Instagram @anikiti4na

А сьогодні вона поділилася теплим знімком з спадкоємицею: на фотографії маленька лагідно цілує свою маму. Супроводила кадр Ганна не менш теплими словами:

Ну як відірватися від неї!! Дика кішка моя! Ледве зловила, ледве вмовила посидіти секунду, ублагала хоч разок поцілувати! І ось за цю одну секунду готова все віддати! Дуже зайнята дитина!!!

© Instagram @anikiti4na

Прихильники залишилися в захваті від сімейного фото і обсипали Анну з донькою добрими словами:

Мама і донька — нічого кращого немає 😍

Як зворушливо 💞

Яка ж вона у вас солодка ❤️

До речі, нещодавно Ганна з сестрою Надією і дітьми вирушили в сімейну поїздку в один з найбільш популярних розважальних парків для дітей — Леголенд (Країна Лего). Судячи з кадрів, діти відмінно повеселилися і поробовали безліч атракціонів, а ось зіркові мами злегка втомилися.

Ну що ж… я готова була увічнити і залишити себе в Лего Лэнде супер героєм «мама, яка може все», зібраної і розібраної з тисячі маленьких деталей, які вистояли під вітрами, дощами, криками дітей, захопленнями, плачем, пакетами, мішками, втраченими шапками, рукавичками … можна перераховувати до безкінечності.

І, здавалося, коли ми вийшли з цього дивного шестигодинного тріпу, мене вже не здивувати… АЛЕ !!! сидячи в поїзді назад, коли цей Ленд позаду … нам повідомляють що потрібно швидко вскочити … зібрати речі, бажано не забути дітей і … перебігти на інший вагон, який прикрепится до основного складу через пару хвилин ! Отже, пакети в зуби, сумки в руки, дітей … ну як піде … і бігти. І ось коли біжиш по перону -розумієш, що якщо не добіжиш, то опинишся в місті не знаю де і не знаю як … і Лего Ленд — його … здасться самим шикарним, що траплялося з тобою в житті ! Прекрасні вихідні, але коли ж на цю роботу?!?! І думаю над таким хештегом #чемязаслужилатакойотдых, – з гумором підписала ролик Надія.

View this post on Instagram

A post shared by nadiamixalkova (@nadiamixalkova) on Nov 1, 2019 at 12:08pm PDT

До речі, багато шанувальників звернули увагу, що під фотографіями своїх дітей в особистому блозі актриса завжди ставить кумедний хештег #яумеювоспитыватьмонстров. З притаманним їй почуттям гумору Анна пояснила, що означає цей хештег.

Все просто: два хлопчики-погодки — це монстри. Потім народилася Ліда і явила собою монстра вищого порядку. А оскільки я з дітьми дійсно дружу, нам цікаво разом, то це прізвисько так і прижилося в нашій родині. Старших я так і кликала — хлопці чи монстри. Казала: «Монстри приїдуть пізніше, а жінка (тобто Ліда) будинку». У хэштеге кажуть, що я вмію їх виховувати, а наскільки це так, покаже час. Принаймні, я намагаюся.

© Instagram @anikiti4na
Фото на анонс: Instagram @anikiti4na