Мої музи: Ігор Крутой показав рідкісний кадр з онуками

574

64-річний Ігор Крутой — не тільки талановитий композитор і музикант, але і щасливий чоловік, турботливий батько і трепетний дідусь. Нагадаємо, що вже понад чверть століття Крутий одружений на бізнес-вумен Ользі. Зіркова пара виховує спільну доньку Олександру, якому в липні виповниться 16 років. До того ж вони підтримують близькі відносини з дочкою Ольги від першого шлюбу, 33-річною Вікторією, яка зараз живе в Америці, будує музичну кар’єру і виховує дочка Демі-Роуз разом з чоловіком Давидом Берковичем.

Крім того у Ігоря Крутого є син Микола (37), який вже сам став батьком та виховує двох дочок, 8-річну Христину і 2-річну Маргариту.

© Instagram @woman_ru
© Instagram @igorkrutoy65

Знаменитий композитор завів собі особистий блог в Инстаграме лише в минулому році і нечасто радує шанувальників сімейними знімками. Хоча, можливо, Ігор Якович вирішив більше часу присвячувати соцмереж, адже на цьому тижні він тричі порадував фанатів, показавши кадри з усією своєю сім’єю і навіть розсекретив сина.

Читайте також:Який розарій! Ігор Крутой сфотографувався в оточенні улюблених жінок

За словами знаменитості, найближчі кілька тижнів він планує провести з рідними в сімейному відпустці. А вже сьогодні зізнався, що працює навіть на канікулах, і поділився милим спільним кадром зі своїми коханими жінками.

Дві внучки і донечка допомагають складати нові пісні, — зворушливо підписав знімок Крутий.

© Instagram @igorkrutoy65

Захоплені шанувальники залишають теплі побажання сім’ї улюбленого композитора, а також закидають компліментами спадкоємиць Крутого:

Які вони у Вас красуні!!!! Чудова сім’я!

Прекрасне фото. Посмішки і щастя в родині. Що ще треба… Ігор Якович, хочу побажати вам здоров’я, нехай береже вас Ангел хоронитель

Коли поруч такі чарівні музи, складати можна тільки ХІТИ!!! Творчих успіхів вам маестро, міцного здоров’я вам і вашим маленьким музам!!!

Читайте також:Всі в зборі: Вікторія Крута показала сімейний обід

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю, присвяченому сім’ї, Крутой розповів, що у них з дружиною, звичайно, бувають конфлікти, однак за стільки років разом вони вже навчилися з ними справлятися. Головна причина сварок, за словами музиканта — виховання дочки Олександри:

Оля вважає, що її треба тримати в строгості, і, коли я зайвий раз обійму доньку, вона каже, що цим я завойовую у дитини дешеву популярність. Загалом, зібралися в одній родині Макаренка та Сухомлинський.

© Instagram @olgakroutoi

До речі, цієї весни Вікторія Крута поділилася зворушливим кадром з маленькою Демі-Роуз, яку тримає на руках знаменитий дідусь. Відомо, що Ігор Крутой обожнює свою внучку і часто грає для неї на роялі. Малятко росте дуже творчою і займається музикою та художньою гімнастикою. Також Демі-Роуз проявляє схильність до вивчення іноземних мов і вже зараз володіє трьома: російською, англійською та португальською.

Фото на анонс: © gutserievmedia.ru, Instagram @igorkrutoy65, @russianmusicawards,