«Моя дика кішка»: Анна Міхалкова показала вищу красуню-дочка

604

45-річна Ганна Міхалкова – не тільки успішна актриса, але і багатодітна мама. Разом зі своїм чоловіком Альбертом Бакових вона виховує трьох дітей: синів Сергія та Андрія, а також лапочку-дочку Лідію. Сьогодні спадкоємиці актриси виповнилося 6 років. На честь цієї події вона опублікувала фото іменинниці у своєму особистому блозі, супроводивши знімок теплим привітанням:

Child#3 вона така! Ніколи не візьме за руку, але міцно вчепиться за поділ сукні, пальто, ремінь брюк….у цьому весь її характер !! Дуже близька, але весь час на дистанції!! Моя дика кішка, з днем народження!!!! 6 років — це вже вік, – написала Анна.

© Instagram @anikiti4na

Читайте також:«На ганочку з Лидусей»: Анна Міхалкова поділилася рідкісним кадром з підрослими дочкою

Інтернет-користувачі не змогли пройти повз чудових фото і привітали дівчинку в коментарях до посту:

Це її фішка))👍Прикольний неформат👏,прям посміхнувся

Вітаю Вас! Всіх Благ вашій дівчинці і Всій Вашій родині!

Це ознака вродженої самостійності. Ось так і буде житті — завжди поруч у потрібний момент, але вести за руку не дасть, вибір стане робити сама. І це прекрасно!

© Instagram @anikiti4na

Читайте також:«Моя принцеса»: Надія Міхалкова показала рідкісний знімок з підрослими дочкою

До речі, Ганна досить лояльна в питаннях виховання дітей. Актриса уникає формулювань «не можна» і завжди дає своїм спадкоємцям право вибору. І Михалкову дуже дивує, коли інші батьки цього не роблять. Так, раніше у своєму блозі вона ділилася наглядом з життя:

Коли подорожуєш без дітей, завжди є час поспостерігати за сім’ями з дітьми. Сьогодні я зловила себе на думці, що 20 разів чула: «якщо не співаєш, в літак не пустять», «якщо не поспиш, з літака не випустять», «якщо не сходиш в туалет, літак не злетить», «якщо будеш кричати, виженуть з літака». Тут я замислилася… я не хочу сказати, що я така гарна і так не кажу, ні, звичайно, швидше за все кажу і маніпулюю, коли зовсім не залишається аргументів ..( тепер буду стежити). АЛЕ! Мені чомусь стало страшно! Якісь не дуже чесні правила гри ми, дорослі, задаємо.

© Instagram @tatyanamixalkova

Нагадаємо, що Ганна Міхалкова одружена з Альбертом Бакових з 1997 року. Чоловік актриси займає пост голови Ради директорів, а також є генеральним директором великих машинобудівних підприємств.

Фото на анонс: Instagram @anikiti4na