«Моя неземна»: 17-річний син Наташі Корольової заспівав для мами

1090

46-річна Наташа Корольова – популярна естрадна співачка і актриса. Вона успішно поєднує кар’єру і щасливий шлюб з шоуменом і танцюристом Сергієм Глушко, відомий під творчим псевдонімом Тарзан. Цього літа зіркова пара відзначила топазовую весілля – 16 років разом. Наталія та Сергій виховують сина Архипа, народженого в 2002 році.

© Instagram @koroleva__star

Читайте також:Топазовые тюльпани і не тільки: що подарував Сергій Глушко Наташі Корольової на річницю весілля

У минулому році Архип повернувся на батьківщину з США, де навчався останні роки. За словами Королевою, його майбутня спеціальність, можливо, буде пов’язана зі східним напрямком. Архип зараз вчить японську мову і вже три роки їздить на стажування в мовну школу в Токіо.

Я просто його чую, відчуваю. Навіть якщо ми на великій відстані один від одного, – зізнавалася раніше співачка. – У нас з сином якийсь зв’язок, ну, напевно, кармічна. Я дуже рада, що вийшло вибудувати з сином суперстосунки, які мені ні в якому разі не хочеться втратити. І я думаю, що цього не станеться.

© Instagram @tarzan___official

Наприкінці тижня співачка зробила справжній подарунок всім своїм передплатникам і поділилася зворушливим сімейним відео, на якому Архип виконує хіт Макса Барських «Неземна» і таким музичним чином вітає зоряну маму з днем синів.

Всіх матусь синочків з святом!!! Як же швидко вони дорослішають !!! Аааа зупинися мить!!! – підписала ролик зіркова мама.

View this post on Instagram

A post shared by Наташа Корольова (@koroleva__star) on Nov 22, 2019 at 8:32am PST

Шанувальники прийшли в захват від вокалу Архипа і залишають компліменти зоряного сімейства і привітання з Днем синів.

Наталочко який синку красивий і харизматичний, вітаю з таким чудовим сином! Всіх благ вашій родині!

Красень який, весь у тата! А талант є, безумовно!!

У творчій родині по іншому ніяк, весь у батьків! Артист!

До речі, сам Архип неодноразово зізнавався в тому, що дуже любить готувати і в майбутньому хотів би відкрити свій ресторан. Не так давно зоряний спадкоємець побував у Санкт-Петербурзі і познайомився там з одним з найвідоміших шеф-кухарів Росії.

Я обожнюю готувати і частенько дивлюся різні кулінарні шоу. І в цій поїздці доля звела мене з моїм кумиром Костянтином Ивлевым. Я був дуже радий знайомству з одним з найкрутіших шефів в Росії! – розповів він в особистому блозі.

© Instagram @arkhipglushko

Однак шанувальники не втрачають надію, що можливо Архип вирішить піти по стопах своїх батьків і вибере сцену. Син Королевою із задоволенням бере участь у маминих концертах і відчуває себе впевнено на сцені.

Кожен раз, коли я виходжу на сцену і бачу глядачів, я заповняю чистим екстазом.Це неймовірне почуття змушує мене закохуватися в приголомшливу сцену, все сильніше і сильніше, збуджуючи в мені величезну спрагу до співу, вокалу і професії артиста!!! — зізнається Архип.

© Instagram @arkhipglushko

До речі, днями, разом з батьками дебютував на великій сцені 12-річний Тьяго, син оперної співачки Анни Нетребко. Усією сім’єю вони взяли участь у творчому вечорі композитора Ігоря Яковича Крутого і виконали для нього пісню.

Читайте також:Сімейний підряд: 11-річний син Ганни Нетребко вперше вийшов на сцену з батьками

А цієї весни на сцену вперше вийшов ще один зірковий спадкоємець – 12-річний син співачки Поліни Гагаріної, Андрій. Він кілька років займається грою на фортепіано і тому професійно акомпанував своєї знаменитої мами під час сольного концерту, до якого вона напружено готувалася кілька місяців.

Моя гордість, моє життя, мій син!! Акомпанував мамі в 11 років перед публікою в 12 тисяч! Груди колесом, – не змогла приховати свого щастя Поліна, поділившись в особистому блозі зворушливим відео з виступу.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on Mar 31, 2019 at 10:37am PDT

Фото на анонс: © Instagram @koroleva__star