Вітаємо! 61-річний Алек Болдуін стане батьком в шостий раз

850

61-річний голлівудський актор Алек Болдуін і його 35-річна дружина Хіларія разом вже 8 років. Офіційно свої відносини зіркова пара оформила в червні 2012 року, а незабаром після весілля на світ з’явився первісток знаменитостей – дочка Кармен Габріела (6). Після малятка Хіларія подарувала чоловікові ще трьох синів – Рафаеля (4), Леонардо (2) і Ромео, якому в травні виповнився рік. 23-річну дочку Айрленд Аліку Болдуїну подарувала його колишня дружина, актриса Кім Бесінджер.

© Instagram @hilariabaldwin

А зараз щаслива пара повідомила в своїх особистих блогах про те, що вони чекають поповнення в сімействі:

Коли у вас так багато дітей, шість хвилин вагітності виглядають як шість місяців очікування малюка 🤦🏻♀️🤰🏻🍉— опублікувала фото щаслива матуся.

© Instagram @hilariabaldwin

У нас з’явиться ще один Болдуін, — написав багатодітний татко.

View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) on Sep 18, 2019 at 10:53am PDT

Прихильники відразу ж залишили безліч коментарів з привітаннями, тим більше, що в цьому році подружжя пережили втрату: під час п’ятої вагітності не вижив малюк, що розвивається в утробі. Про це Хіларія щиро повідомила у своєму особистому блозі:

Я б хотіла поділитися з вами, що найімовірніше у мене скоро станеться викидень. Я завжди обіцяла собі, що якщо ще раз завагітнію, то відразу ж розповім вам про це. Адже я завжди була з вами дуже відкрита в тому, що стосувалося моєї сім’ї, фітнесу, вагітностей.

Я не хочу робити вигляд, що все прекрасно. Мені здається, дуже важливо говорити правду. Сподіваюся, мій досвід допоможе й іншим людям. У першому триместрі багато жінок намагаються приховувати свою вагітність, але для мене це досить складно.

Мене нудить, я втомилася, моє тіло змінюється. Я більше не хочу прикидатися, сподіваюся, ви мене зрозумієте. Ось, що зараз відбувається: у ембріона є серцебиття, але воно дуже слабке, а ще плід розвивається повільно. Малюк може не вижити.

Крім того, їх дочка Кармен мріє про сестричці: адже зараз малятко росте в оточенні трьох братів. Дружина Болдуіна запевняла: вона не проти стати мамою в п’ятий раз і виконати бажання свого малятка. Проте стать дитини батьки ще не знають.

©Instagram @hilariabaldwin

Вітаємо сім’ю Болдуінів і бажаємо здоров’я малюку!

Читайте також:

  • Син Алека Болдуіна вирішив стати астронавтом
  • Під копірку: діти Алека Болдуіна всі на одне обличчя
  • Ніжніше ніжного: Тетяна Терешина і Хіларія Болдуін під час вагітності
Фото на анонс: @glamour_russia