Моя опора: Альона Свиридова показала обох красенів-синів

465

Зіркові мами часто виглядають сестрами і братьми поруч зі своїми дочкам і синам. І при цьому не завжди старшими. Варто взяти Леру Кудрявцеву і її старшого сина. Повірити, що їх пов’язують дитячо-батьківські відносини, непросто. А Наталя Водянова поруч зі старшим сином Лукасом і зовсім виглядає дівчинкою!

Читайте також:Як ровесники: Наталія Водянова захопила шанувальників фото з 17-річним красенем-сином

Співачка Альона Свиридова у своєму блозі опублікувала знімок дорослих синів і написала шанувальникам, що їй складно повірити в те, що це вона їх народила.

Це я їх породила, уявляєте?:) Сама не вірю:) #крихітки #сини#брати

сыновья СвиридовойФото: Instagram @alenasviridova

Телеведуча Юлія Меньшова у коментарі до фото зазначила, що добре розуміє почуття співачки.

Ох, як розумію ваші почуття 😂

Підтримали телеведучу і зіркові друзі Олени:

Ну, маманя, ви даєте!!!!!👍🏻 (актриса Олена Валюшкина, хрещена)

Ось це хлопці🤘🤙💪🔥 (Денис Клявер)

Я не уявляю! Ці прекрасні чоловіки зовсім не виглядають твоїми синами! Міг би бути інший «кастинг» 😜 (Ольга Кабо)

Молоді люди на знімку виглядають справжніми богатирями: підтягнуті тіла, промальовані м’язи і широкі посмішки. У Василя і Григорія різні батьки, але вони дуже схожі один з одним і разом з тим на свою зоряну маму.

Алена Свиридова с сыновьями© Instagram @alenasviridova

Молоді люди бачаться не часто, так як старший, 36-річний Вася, проживає постійно в Ванкувері. Туди його переманив батько, Сергій Свиридов. Він відмінно облаштувався в Канаді: отримав вищу освіту, зараз працює програмістом і. можливо, скоро одружується. Цього разу Василь привіз в Росію свою кохану Машу і познайомив з мамою.

View this post on Instagram

A post shared by Альона Свиридова (@alenasviridova) on Aug 13, 2019 at 2:49am PDT

Молодший, 15-річний Гриша, навчається в кадетському корпусі. Олена планувала віддати його в Суворовське училище, але запізнилася, туди треба було поступати ще в п’ятому класі. Адаптуватися в кадетському корпусі Гриші по початку було непросто, але з часом він зійшовся з колективом.

Їх багато чого хорошого вчать, в тому числі і самостійності, і вмінню вирішувати якісь свої проблеми, і відповідальності за прийняті рішення. Режим, звичайно, жорсткий. Але режим — це найкорисніша річ, — ділилася Альона, коли син тільки почав вчитися в кадетському корпусі. — У них дуже багато спорту і мало можливості для тупого сидіння в гаджетах. Власне кажучи, гаджети він отримує тільки на вихідних вдома.

Зараз Олена продовжує насолоджуватись відпочинком у компанії синів і невістки. Всі разом вони подорожують по Криму і оглядають місцеві краси.

Читайте також:

  • «Моя малютка»: Альона Свиридова показала старшого сина-красеня
  • Альона Свиридова поділилася коронним рецептом сирних булочок
  • Завжди в тонусі: Альона Свиридова розкрила секрет своєї підтягнутою фігури
Фото на анонс: © Instagram @alenasviridova