Мрія збулася: син Яни Рудковської освоює незвичайний водний транспорт

470

Син Євгена Плющенка і Яни Рудковської з пелюшок купається в любові та уваги Інтернет-користувачів. Хлопчик пішов по стопах батька і став фігуристом. Він старанно трудиться, щоб досягати висот. Навіть у відпустці хлопчик тренується і виконує вправи на розтяжку.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Plushenko (@gnomgnomych) on Aug 2, 2019 at 9:23am PDT

Читайте також:Копія тато: Євген Плющенко показав рідкісне фото старшого сина Єгора

Деякі засуджують Рудковську за те, що вона занадто багато чого вимагає від дитини, проте продюсер переконана – дитина має розвиватися!

З дитинства треба привчати дитину до праці, щоб у нього не було можливості цілими днями сидіти в телефоні та в Інтернеті. Спорт допомагає привчити до дисципліни. Нічого іншого я для хлопчика не бачу. Для дівчаток теж, але для них є і інші заняття, – говорила вона в інтерв’ю виданню Peopletalk.

За старання та наполегливість зіркові батьки заохочують дитину. Так, Саша довгий час мріяв спробувати водний транспорт seabob, і його бажання здійснилося! В особистому блозі Яна Рудковська опублікувала відео, на якому її син разом з тренером освоює нове хобі. Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 8, 2019 at 3:17am PDT

Зазначимо, що Саша – не єдина дитина Яни Рудковської. У продюсера також є дорослі сини Андрій і Микола. Колю вона народила у шлюбі з Віктором Батуріним, а Андрія всиновила. Зараз хлопці навчаються в МДІМВ.

Читайте також:Яна Рудковська розповіла про фобії, яка у неї з’явилася після народження молодшого сина

Микола ще до того ж і захоплюється музикою. Він виступає під псевдонімом Kolyas. Разом з колишнім солістом групи MBAND він записав хіт «Вистачить духу». Раніше молодий чоловік навчався в школі футбольного клубу «ТОРПЕДО» і грав нападником у складі команди «ТОРПЕДО-02». А ось Андрій уникає публічності і не любить фотографуватися.

© Instagram @rudkovskayaofficial
Фото на анонс: Instagram @gnomgnomych, @rudkovskayaofficial