Три покоління на одному фото: Ірина Пегова поділилася знімком з мамою та донькою

1012

Ірина Пегова — затребувана актриса і мама чарівної 13-річної доньки Тані. Незважаючи на щільний графік, артистка дуже багато часу проводить з дочкою і рідними та регулярно ділиться спільними знімками у своєму особистому блозі.

Читайте також:Три покоління блондинок: Марія Машкова поділилася знімком з мамою і доньками

Нещодавно, наприклад, вона разом з дочкою і сестрою відпочивала в Ніцці. Великий ажіотаж у читачів особистого блогу актриси викликали фото з дочкою, адже вони як дві краплі води схожі один на одного, за винятком кольору волосся. Тоді Ірина з рідними їздила на водоспад, звідки поділилася сімейними портретами.

Подивіться самі, наскільки всі троє схожі!

© Instagram @pegovairina
© Instagram @pegovairina

А вчора в її особистому блозі з’явилося ще кілька цінних кадрів – на цей раз з улюбленими мамою та донькою. Судячи з фото, тепер вони разом відпочивають у Криму.

Моя сім’я! – лаконічно підписала знімки артистка.

© Instagram @pegovairina

Шанувальникам неймовірно сподобалися теплі кадри і вони обсипали Пегову і її рідних компліментами:

🔥🔥🔥Гарна родина!!!))💗

Красуні дівчата 😉😘💞

Дівчатка…ви всі прекрасні💕💞

Читайте також:Як дві краплі води: актриса Ганна Пєскова показала свою молоду і красиву маму

До речі, актриса відома своїм почуттям гумору, яке шанувальники по достоїнству оцінили в її особистому блозі, адже підписи до фотографій найчастіше дуже забавні. Тому, коли в кінці минулого року Ірина опублікувала серію фотографій з новонародженим немовлям, шанувальники були дуже здивовані. Ще більший ажіотаж викликав той факт, що на фото з Іриною… ляльки!

Мімімішні знімальні дні !!! Яке щастя коли партнери такі податливі (чого хочеш з ними , то і робиш ) , мягонькие( можна скільки завгодно їх жамкать ) і нечутливі можна кусати і щипати і не перебивають Тебе і мовчать ….. та тому що Ляльки !!!!! Ага, — пише Ірина.

© Instagram @pegovairina

Нагадаємо, що Ірина Пегова була одружена з колегою по акторському цеху Дмитром Орловим. У 2011 році зоряна пара розлучилася, але зуміла зберегти дружні стосунки заради доньки. У Ірини з донькою повне взаєморозуміння: вони люблять проводити час разом і подорожувати.

© Instagram @pegovairina
Фото на анонс: Instagram @pegovairina