Мрії збуваються: у мами 10 синів нарешті народилася дочка!

582

Подружжя Алексіс і Девід Бретт живуть в місті Дингуолле на півночі Шотландії. Ця пара є місцевою визначною пам’яткою – вони виховують 10 синів і лапочку-дочку. Бретты щасливі і називають себе повною сім’єю: адже тепер у них є довгоочікувана донька. Дівчинку назвали Кемерон.

Читайте також:Монолог мами: «Чоловік мріє про сина, але у нас тільки дівчатка і народжуються»

Алексіс вперше стала мамою в 22-річному віці. Вони хотіли, щоб у хлопчика була сестра, тому планували народження ще однієї дитини. І ще… А потім ще… Таким чином протягом 15 років на світ з’явилися 10 синів пари. Старшому синові зараз 17 років, молодшому – два роки. Молода матуся розповідає, як вона дізналася, що чекає на доньку:

Коли ми отримали результати аналізу, син відкрив листа, тому що я дуже нервувала. Коли зрозуміли, що дівчинка, були вражені.

Алексіс підкреслює:

Нас постійно запитують: у нас так багато дітей, тому що ми хотіли дівчинку? Але я можу чесно відповісти: «Ні». Кемерон не була спланована, але я все одно була щаслива. І якщо б це був ще один хлопчик, я б не засмутилася.

© dailymail.co.uk

Звичайно, ми знаємо, що говорять оточуючі про кількість наших дітей, – ділиться Алексіс. – Але мене не хвилює, що думають люди. Ми до цього звикли. Деякі люди думають, що ми повинні отримувати пільги, але це не так. У Девіда хороша робота, а це значить, що ми навіть не маємо права на повне допомогу на дитину.

Зазначимо, що глава сім’ї працює машиністом поїзда. Сім’я живе в будинку, де п’ять спалень. Молоді батьки зізнаються: вони сподіваються, що до того часу, коли їх дочки знадобиться власна кімната, у старших братів уже окремі будинки. А поки дитяче ліжечко стоїть в кімнаті Алексіс і Девіда.

Ми зупиняємося, – сміється Алексіс, відповідаючи на питання про те, чи будуть вони планувати нову вагітність.

© dailymail.co.uk

Я була єдиною дитиною в сім’ї, – розповідає багатодітна мама, – і ніколи не планувала мати велику сім’ю. Але тепер щаслива. Я завжди жартувала, що не маю ні найменшого поняття, як виховувати дівчинку. Але зараз все, звичайно, змінилося, і я повинна визнати: ми з задоволенням купуємо рожеві речі.

© thesun.co.uk
Фото на анонс: thesun.co.uk, Depositphotos