Мій ангел-охоронець: Кирило Сафонов поділився рідкісним портретом з мамою

1219

46-річний Кирило Сафонов – не тільки популярний і талановитий актор, він ще й турботливий тато. У першому шлюбі на світ з’явилася його дочка Анастасія (24). Дівчина зараз живе в Америці. Не так давно вона вийшла заміж за ірландського фінансиста Стівена Мерфі, який зробив Анастасії пропозиція 2 роки тому, і з тих пір закохані готувалися до важливої події. Красиві весілля відбулася восени цього року, і торжество розтягнули на кілька днів. В якості локації молодята вибрали Ізраїль.

© Instagram @kirill_safonov

Читайте також:«Дуже красива наречена»: Кирило Сафонов показав ефектне весільне фото дочки

З нинішньою дружиною, співачкою Олександрою Савельєвої, актор познайомився взимку 2009 року і, за його визнанням, між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Навесні 2010 року закохані зіграли таємну весілля. А ось батьками вони стали лише навесні цього року. Олександра подарувала чоловікові довгоочікуваного спадкоємця, якого назвали Леон.

Зіркові батьки ретельно охороняють спокій своєї сім’ї і вкрай рідко діляться подробицями приватного життя. Свого малюка вони не показують в соцмережах і майже не діляться новинами про нього. Але шанувальники сподіваються, що коли Леон підросте, Кирило і Олександра скасує режим секретності.

© Instagram @kirill_safonov

Читайте також:Які вони милі: Саша Савельєва взяла сина на весілля до доньки Кирила Сафонова

А сьогодні відзначає день народження мама Кирила, Галина Семенівна. В честь свята актор поділився спільним портретом і зворушливо привітав її.

Мій ангел-хоронитель! З Днем народження! – привітав маму актор.

© Instagram @kirill_safonov

Захоплені шанувальники залишають свої поздоровлення та добрі побажання, а також відзначають, що Кирило дуже схожий на свою маму.

Кирило вітаю вашу матусю з днем народження, всього найкращого і довгих років‼

Кирило!! Ви дуже схожі на маму!!!Здоров’я і довголіття мамі!!!

Як схожі! Дай Бог здоров’я!

Найбільш зворушливі фото і найкрасивіші завжди з мамою!!! Довгих років життя Вашої матусі!!! Вам і вашій родині!!! Цінуйте кожну мить, проведений з мамою!!!

Про маму актора відомо, що вона все життя пропрацювала вчителем російської мови і літератури. Вона досі пише вірші і прозу і випускає збірники віршів і повісті. У даний момент Галина Семенівна живе в Ізраїлі, і люблячий син часто відвідує маму.

Читайте також:Майже 30 років тому: Максим Фадєєв показав рідкісне фото з дружиною

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Крилл Сафонов розповів, чому вибрав для сина таке рідкісне і красиве ім’я.

Я Кирило Леонович, але тут інші причини. Не дуже добре пам’ятаю свого батька. Він був унікальною людиною, харизматичним, розумною, освіченою, але стати справжнім батьком йому не вдалося. Місце, яке він міг би займати в моєму житті, порожньо, – пояснив Сафонов.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha S (@sasha_savelieva) on Oct 7, 2019 at 6:32am PDT

До речі, в одному з інтерв’ю Савельєва розповіла, як їм з чоловіком вдається зберігати гармонію у відносинах.

Фішка вся в тому, що ми з Кирилом не прагнемо «зберігати» гармонію у відносинах. Ми прагнемо примножувати те, що у нас є. Так, робити зусилля в подружньому житті треба по-любому, це робота: Ви будуєте фундамент, потім продовжуєте щось ремонтувати, надбудовувати, реконструювати… Це дуже захоплює. Обидва партнера повинні бути зацікавлені, обидва повинні прикладати рівні зусилля, тоді все обов’язково вийде.

© Instagram @sasha_savelieva
Фото на анонс: Instagram @kirill_safonov