«Мій найбільший страх – що історія мами повториться»: принц Гаррі опублікував емоційний лист на захист Меган Маркл

658

Принц Гаррі і Меган Маркл не раз заявляли про те, що їхнє приватне життя має такий і залишитися. Тому будь-яке втручання в те, що не пов’язано з офіційними королівськими обов’язками, подружжя вважає замахом на особисті межі.

І це сталося! Сассексов обурила публікація особистого листа Меган Маркл, який вона адресувала своєму батькові. Нагадаємо, між Томасом Марклом і його дочкою існує напруженість у відносинах.

Детальніше:Стало відомо, що Меган Маркл пише в таємних листах до отця

Принц Гарри и Меган Маркл© Instagram @sussexroyal

Принц Гаррі впевнений, що газета навмисно читачів ввела в оману, пропускаючи окремі абзаци, речення і навіть слова. Однак представник видання, опублікував особистий лист Меган Маркл, зазначає:

Ми категорично заперечуємо, що лист герцогині було відредаговано будь-яким способом, який змінив його значення.

Юридична фірма, що представляє герцогиню Сассекскую, заявила, що подала позов до суду на газету за звинуваченням у неправомірному використанні приватної інформації, порушенні авторських прав і порушенні Закону про захист даних 2018 року. Зазначається, що судові розгляди фінансуються Сассексами в приватному порядку.

Принц Гарри и Меган Маркл© Instagram @sussexroyal

Заява принца Гаррі з приводу цькування Меган Маркл в ЗМІ прозвучало дуже емоційно:

Наша пара вірить, що ЗМІ мають бути незалежними та об’єктивними, публікуючи тільки достовірну інформацію. Ми розглядаємо засоби масової інформації як фундамент демократії, і в даний час ми особливо потребуємо відповідальної пресі.

На жаль, моя дружина стала однією з останніх жертв британських таблоїдів, які ведуть нещадні кампанії проти людей, не замислюючись про наслідки. І ця безжальна цькування особливо загострилася за останній рік – починаючи з того моменту, як Меган завагітніла, і продовжується до цих пір. І ця безкінечна пропаганда по-людськи зачіпає, особливо, коли вона брехлива і зла. І хоча ми продовжуємо з’являтися на публіці зі спокійним виразом обличчя, як багато хто з вас могли помітити, я не зможу описати, наскільки болісно це для нас.

В сьогоднішню еру цифрових технологій будь-яка фальсифікована інформація може бути видана за правду. Нам не вдалося вплинути на всі помилкові дані, які публікують ЗМІ. Тим більше, що вони роблять це щогодини і щодня.

…Журналісти засуджували мою дружину протягом останніх дев’яти місяців. Вони могли придумувати неправдиву інформацію і видавати її за дійсність, тому що вона перебувала в декретній відпустці і майже не виходила в світ.

Зараз вона така, якою була в нашої торішньої відрядженні по Африці, і така ж, якою була в день нашого весілля. Для деяких ЗМІ це стало свого роду грою, в яку ми грати не збираємося. Я занадто довго був мовчазним свідком її страждань. Стояти осторонь і нічого не робити – суперечить усім принципам, яких ми дотримуємося.

Юридична справа стосується конкретної події – незаконної публікації листа Меган. Воно мало намір перекручене так, щоб маніпулювати читачами. Вони вирізали цілі абзаци, деякі слова, щоб замаскувати свою брехню, яку вони підносили як істину. Настав момент, коли єдине, що потрібно зробити – це протистояти такій поведінці, тому що воно ламає людей і руйнує їх життя. Простіше кажучи, це залякування, яке змушує людей замовкнути. Ми всі знаємо, що це неприйнятно на будь-якому рівні.

Ми не будемо і не можемо прийняти світ, де це залишається безкарним. І хоча для нас цей крок може бути небезпечним, він правильний. Більше всього на світі я боюся, що історія повториться. Я вже бачив, що відбувається з моїми близькими людьми, коли їх опускають до такої міри, що перестають звертатися як з людьми. Я втратив свою матір і тепер бачу, як моя дружина стає жертвою тих самих могутніх сил. Ми дякуємо вам, громадськість, за вашу постійну підтримку. Ми цінуємо це.

© sussexofficial.uk

Читайте також:В пам’ять про матір: принц Вільям розповів, де буде встановлена статуя принцеси Діани

Молодший син принцеси Діани має намір позбавити свою сім’ю від пильної уваги таблоїдів і папараці, які стежать за кожним їхнім кроком. Під тим же пресингом перебувала і леді Ді. Життя екс-дружини принца Чарльза завжди була під прицілом фото — і телекамер, що доставляло їй і сім’ї неймовірний дискомфорт і почуття незахищеності.

Принц Гаррі переконаний в тому, що деякі британські видання вели зумисну цькування його матері, публікували чутки, полювали за особистими фотографіями. І вважає загибель леді Діани наслідком переслідування папараці.

Зараз, коли герцог Сассекский і його родина опинилися в подібній ситуації, він планує вирішити питання у правовому полі та відстояти право на невторжение в приватне життя.

© Instagram @laila.z.khan

А як ви думаєте, Меган Маркл вдасться зупинити потік негативних публікацій в її адресу в засобах масової інформації?

Фото на анонс: Instagram @sussexroyal, @princeharry_2018, @celebgfbf