Актриса Катерина Шпіца отримала в подарунок… двійника

796

34-річна актриса Катерина Шпіца відзначила свій день народження в кінці жовтня. Іменинниця тоді поділилася з шанувальниками фотографією торта, дбайливо спеченого і прикрашеного її сином Германом і мамою Галиною Федорівною. Однак подарунки вона продовжує отримувати. Знаменитість поділилася презентом, який її здивував і вразив.

Будучи дорослою, я любила завжди подарунки не круті, а підготовлені з душею. Завжди буду рада творчому подарунку. Ось цю лялечку, наприклад, мені подарувала художниця. Мабуть, стільки разів «почула», як ви кличете мене лялечкою, що вирішила її таки виготовити, — розповіла Катерина, згадуючи про найбільш незвичайні подарунки, які їй доводилося отримувати.

© Instagram @katerinashpitsa

Читайте також:Катерина Шпіца отримала в подарунок від сина… торт

З’ясувалося, що майстриня була натхненна реальним чином актриси. Тому Катерина Шпіца запропонувала передплатникам конкурс:

Хто дізнається, з якого референса «знята» моя лялькова копія, того що-небудь подарую 🙂

Найбільш уважні шанувальники артистки оперативно з’ясували, це було 14 жовтня 2018 року на одній з кінопрем’єр.

© Instagram @katerinashpitsa

Нагадаємо, лялечку-двійника отримала раніше в подарунок і інша знаменитість — співачка Наталі. Це сталося напередодні Міжнародного жіночого дня, коли виконавиця популярних хітів продемонструвала копію себе – в’язану лялечку.

Ну є ж на світі рукодільниці-чарівниці! Світланко! Як же це можливо гачком?🤷♀️👍🏻Ніжки! (черевички знімаються) Пальчики!Навіть груди!😂Лялечка точнісінько повторює мій образ з кліпу «Все, що мені треба!»

© Instagram @natali_star74

Читайте також:Рожеві волосся, панчішки в сіточку і шкіряні іграшки: співачка Наталі вразила шанувальників сміливим чином в стилі Харадзюку

А щоб передплатники пересвідчилися у схожості ляльки і оригіналу, співачка опублікувала свою фотографію. Дійсно, в’язана іграшка виявилася міні-копією Наталі: збігається зачіска, корона, плаття і струнка фігурка.

А вам подобаються іграшки-двійники?

Фото на анонс: Instagram @katerinashpitsa