Як сестри: Даря Повереннова показала кадри неймовірною фотосесії разом з дочкою

523

47-річна Дарина Повереннова – одна із самих чарівних актрис нашого кіно. Вона багато знімається в кіно і вже 25 років служить в одному з найстаріших і найвідоміших столичних театрів імені Маяковського. Також у актриси є доросла дочка, 27-річна Поліна, яка народилася у шлюбі Дар’ї та режисера Олександра Жигалкіна. Незважаючи на те, що пара розлучилася, вони зберегли дружні стосунки заради спадкоємиці.

Актриса часто ділиться в особистому блозі фотографіями з донькою, і шанувальники не перестають захоплюватися їх неймовірною схожістю. Наприклад, сьогодні знаменитість поділилася кадрами стильній фотосесії, в якій вона взяла участь разом з Поліною.

Я дуже люблю проводити час з донькою. Кожна зустріч — це свято, відкриття, моменти радості і маминої гордості!

Як ви вважаєте, на якій фото ми з Поліною найбільше схожі? — підписала знімки актриса.

© Instagram @dpoverennova

Шанувальники захоплюються зірковою мамою та її донькою і обговорюють їх неймовірну схожість, яке стало ще більш очевидним після того, як Поліна пофарбувала волосся в схожий з маминим відтінок.

Даша, а Ви дійсно мама? Ви виглядаєте молодше дочки)))) дуже схожі, навіть не можу вибрати на який більше фото)

Класно виглядаєте. І як мені здається, більше схожі на 2-му знімку, де Ви з дочкою в світлому одязі

Ви як сестрички, і не скажеш що ви мама і дочка

Всі фото гарні, але останнє — просто щось!!!»

© Instagram @dpoverennova

Ви часто пишете, що ми не тільки схожі з дочкою, але і виглядаємо, як сестри! Не буду приховувати, це приємно! Ми дійсно дружні з Поліною і дуже любимо один одного. Я намагалася спочатку вибудовувати відносини так, щоб ми стали подругами, — говорить про дочки актриса.

© Instagram @dpoverennova

Зараз Поліні вже 27 років. Вона закінчила факультет журналістики МДУ і працює піар-менеджером. У вересні минулого року зоряна спадкоємиця вийшла заміж за свого давнього обранця Олега. За словами Дар’ї, вона вже мріє стати бабусею, але Поліна поки не поспішає з поповненням і будує свою кар’єру.

Поліна себе зарекомендувала в моїх очах як дівчина, яка робить все обдумано. У неї немає відчайдушності в голові, тому я давно за неї спокійна; знаю, вона не зробить нічого такого, за що потім буде соромно. Більше того — вона зі мною радиться, — говорить актриса.

© Instagram @dpoverennova

До речі, у вересні Повереннова розповіла неймовірну історію про свого дідуся. Виявилося, що Дарина продовжила сімейну династію і прийшла у світ кіно по його стопах, адже її дід, Сергій Володимирович Лук’янов був одним з найпопулярніших і талановитих радянських акторів 50-60 років минулого століття.

Детальніше:Спорідненість, про який ми не здогадувалися: Дар’я Повереннова показала свого знаменитого дідуся-актора

А влітку кінозірка захопила передплатників свого блогу дивним колажем. На ньому актриса з’явилася в купальнику 20 років тому і зараз. Дивлячись на знімки, віриш у те, що Дарина дійсно старанно працює над собою. За двадцять років, які пройшли між цими фотографіями, кінозірка зовсім не змінилася.

Я полюбила біг, і включила його в свій щоденний графік життя, і привчила себе мало є. (Повної відмови від якихось продуктів у мене немає), — розповіла Дарина. — Та є тоді, коли я дійсно відчуваю голод. Моя порада: шукайте свої варіанти фізичного навантаження і свою систему живлення, щоб носити одяг того розміру, який вам подобається!

© Instagram @dpoverennova
Фото на анонс: Instagram @dpoverennova