Мінус 45 кг: Джессіка Сімпсон розповіла, як схудла після третіх пологів

628

Співачка Джессіка Сімпсон стала багатодітною мамою 19 березня цього року. На світ з’явився її третя дитина. Це дівчинка! Після пологів співачка опублікувала в особистому блозі знімок, на якому можна було частково можна розгледіти дитину, і прокоментувала:

Ми щасливі і горді оголосити про народження нашої прекрасної дочки Берді Мей Джонсон.

Детальніше:Знову мама: Джессіка Сімпсон показала новонароджену дочку

Потім співачка продемонструвала першу сімейну фотосесію. Було помітно, що молода мамочка ще не зуміла відновитися після пологів.

© Instagram @jessicasimpson

Проте мета була поставлена. І це вийшло! Джессіка Сімпсон поділилася фото, на якому вона – володарка тонкої талії.

Навіть коли це здавалося неможливим, я намагалася працювати старанніше, – розповіла Джессіка Сімпсон своїм передплатникам.

© Instagram @jessicasimpson

Співачка зізналася, що з моменту пологів вона схудла на 100 фунтів (майже 45,4 кг), а під час вагітності важила 240 фунтів (108,8 кг). Багатодітна матуся розповіла про те, як йшов (і продовжує йти) процес схуднення.

Я багато гуляю – мої кроки не тільки спалюють калорії, але і допомагають мені очистити голову і зосередитися, – ділиться з шанувальниками Джессіка Сімпсон.

Читайте також:Мінус 25 кг: секрети схуднення Поліни Гагаріної

Щодня співачка проходить за 3 милі (4,8 км).

Я їм здорову їжу. Зрозуміла, що мені дійсно подобається кольорова капуста, – зізналася співачка. І пожартувала: – Хто знав, що це може майже замінити що-небудь?!

Вона старанно працює, працює і намагається повернутися в свою кращу форму. Вона рада тому, що чекає її попереду, – каже неназване джерело про Джесіці Сімпсон.

© Instagram @jessicasimpson

Нагадаємо, про вагітність співачки проходила не так безтурботно й легко, як цього б хотіла артистка. В очікуванні малюка вона зіткнулася з проблемою сильної набряклості. Опухлі ноги зірки шокували інтернет-користувачів. Деякі з них стали давати поради Джесіці. Приміром, доктор Сандра Лі рекомендувала знаменитості частіше тримати ноги піднятими вгору, щоб сила тяжіння підштовхувала рідина в її організмі рухатися в іншому напрямку. Однак Сімпсон вибрала інший метод, а саме масажні банки! І результат вразив – щиколотки помітно зменшилася.

© Instagram @jessicasimpson

Ми раді, що Джессіка Сімпсон відчуває себе комфортно після пологів, і чекаємо її більш докладна розповідь про раціоні для схуднення.

Фото на анонс: Instagram @jessicasimpson