Навіть назвали в честь неї: Жасмин показала свою 89-річну бабусю і поділилася дитячими спогадами

959

41-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. Зараз він готується до захисту диплома і вступу до магістратури факультету міжнародних відносин МДІМВ. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

© Instagram @jasmin

На цей раз Жасмин, яка часто вказує у своєму особистому блозі фото і відео з дітьми, вирішила звернути увагу на старше покоління. Співачка показала, як її родина відзначила 89-річчя улюбленої бабусі Сари, на честь якої її назвали.

З днем народження, кохана моя бабуся… ❣️ 89 років! Бабусі — це наше дитинство… Це з любов’ю заплетені кіски, це пишні пиріжки, смачне свіжозварене варення з піночкою, солоні помідори, домашнє вино, долма, дива, дюшпаре, спів частівок, пісень, довгі задушевні бесіди, це дбайливо намазані зеленкою розбиті коліна, це 1001 секрет і джерело жіночої мудрості, навіть не перерахувати… До 120, моя рідна бабуся Сара! — написала Жасмин.

View this post on Instagram

A post shared by Співачка Жасмін (@jasmin) on Sep 11, 2019 at 6:36am PDT

Передплатники оцінили теплі стосунки в родині зірки:

Яка добра і мила бабуся🤗всі передалося Жасмин тобі,ти така ж красива,ніжна і добра❤❤❤☺

Як же це здорово мати бабусю, коли вже сама в недалекому майбутньому станете бабусею!!! Здоровенного здоров’я, самих довгих і тривалих років життя, і щастя рідним!!!!⚘🌷🌼💐🌸🌹🌺

Яке щастя!

З днем народження Вашої бабусі!!! Бажаємо їй здоров’я і довгих років життя 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Здоров’я Вашої Бабусі😍👵👪😍😍💐 — у неї чудові діти, онуки і правнуки❤

Здоров’я вашої бабусі і довгих років 🙏💐🎂

До речі, співачка не робить секрету з свого особистого життя і з задоволенням ділиться з шанувальниками досягненнями своїх спадкоємців. А в інтерв’ю журналу «Мама, це Я!» Жасмин розкрила свої секрети виховання дітей і розповіла про те, чим захоплювалися її діти і як залишатися у формі після пологів.

© Instagram @jasmin

Я любляча мама, яка буває суворою, тому що однією м’якістю і потуранням можна зіпсувати характер дитини. Я завжди намагаюся поговорити з дітьми, пояснити, що у вчинку неправильно, і тільки в крайньому випадку караю. З Мішею в перехідному віці довелося повоювати аж до того, що я забирала гаджети, тому що у нього пропав інтерес до навчання. Слава Богу, ми змогли виправити ситуацію. А якщо донька завередує, то у мене є секретна зброя! Маргарита – неймовірна ласун, але у неї алергічні реакції на велику кількість солодкого, і мені доводиться обмежувати її. Так ось, коли з нею треба домовитися, я дозволяю їй з’їсти зайвий шматочок пирога або печиво, і вона погоджується практично на всі! — розповідає Жасмин.

© Instagram @jasmin, @jasmin

Читайте також:

  • Хвилинка мимимишности: Жасмин показала міні-кліп з донькою і сином з закриття «Нової хвилі»
  • Зоряний total white: Ані Лорак, Жасмин, Ксенія Бородіна та інші знаменитості в білому
  • Справжня Шахерезада: співачка Жасмін вразила зачіскою
Фото на анонс: Instagram @jasmin