«назавжди — з тобою»: юлія меньшова відзначила день народження батька

676

Оскароносного режисера не стало 5 липня 2021 року. Володимир меньшов помер у госпіталі від коронавірусу. Для його дочки юлії ця втрата стала нестерпно важкою і довгий час телеведуча не виходила з шанувальниками на зв’язок, поки не опублікувала на дев’ятий день смерті батька інтерв’ю з ним.

Меньшова поговорила з батьком ще навесні 2021 року і планувала випустити відеоролик у вересні, але плани змінилися і користувачі побачили його вже в середині липня. У фільмі артист багато поговорив про смерть і про рідних, що викликало сльози у багатьох подивилися.

Сьогодні ж, 17 вересня, володимиру меньшову виповнилося б 82 роки. У цей день улюблена дочка опублікувала фотографію батька, залишивши під нею зворушливий підпис.

Вперше без тебе в цей день … І назавжди — з тобою! — залишила під постом юлія меньшова.

Відхід з життя володимира меньшова позначився не тільки на його рідних і колегах, а й на російському кінематографі. Режисера проводжали в останню путь з усіма почестями, а його картини, такі як «москва сльозам не вірить», «любов і голуби» та інші внесли великий внесок у радянське кіно, ставши основою для сучасного кінематографа.

Анастасія антоновська