Я вибираю-huda beauty light nude obsessions

271

2 роки тому я продала велику палетку huda beauty new nude, т.к. Визнала, що вона занадто тепла і червона для мене. На той момент я ходила з платиновим волоссям, які обмежували мене в колірному діапазоні-все ж знають, як важко блондинкам підібрати відповідний колір?

З тих пір витекло багато води, а разом з нею і моє біле волосся… Цього літа до мене в руки потрапила ця дівчинка, яка майже моментально вразила мене своїми шиммерами прямо в серце.

кейс

Як і всі палетки худи, дана 9-ка спочатку була упакована в пластикову коробочку, що захищає кейс від подряпин і інших неприємностей. Розкривши її, знаходимо миловидну пластикову палетку з тисненням під зміїну шкіру. Палетка виконана якісно, вона досить важка-користуватися приємно.

Кейс оснащений дзеркалом, воно хорошої якості і не спотворює користувача в процесі застосування.

Хотілося б відзначити, що у моєї палетки відсутній будь-який запах, проте деякі виділяють запах паленого пластику.

тіні

передача кольору точна

Найсмачніше-це самі тіні. Палетка складається з 4-х шимерів і 5 матових відтінків.

Хотілося б докладніше розповісти про ці текстури.

Шиммери

Тут вони неймовірної краси, і кожен володіє власною магією (особливо рожево-золотий дуохром, який нагадує хайлайтер benefit tickle), проте по тх вони однакові — текстура досить пухка, пудрова, багато хто скаржиться на осипання. Наносяться і пензлем, і пальцем, проте, мені підходить більше останній варіант. Не помітила осипань протягом дня, можливо просто використовую хороший праймер, але користувачі нерідко відзначають дану тенденцію. В процесі шкарпетки не тьмяніють.

Матові

Як і шіммерні відтінки, вони мають приблизно однакові тх, але окремо хотілося б поговорити про центральному відтінку, він має ряд особливостей — а саме, він дещо жорсткіше інших і трохи більш запорошений, а ще його можна використовувати в якості «гумки» і прибирати огріхи.

Матові відтінки досить пігментовані, мають пудрово-вуальную текстуру, при наборі на кисть порошать, для отримання щільного кольору я їх набиваю. Тушуються в шкіру досить легко, але деякі труднощі можуть виникнути з темним коричневим — плямить(залипає). Крім цього, помітила за ним «звичку» трохи темніти протягом дня. Решта показують себе в роботі чудово, відмінно нашаровуються один на одного.

стійкість

Що стосується цього пункту, на праймері тіні відмінно носяться до демакіяжу, а це близько 10-12 годин. І найголовніше-абсолютно не скочуються! (привіт, денона).

Без праймер, смію припустити, ситуація зі стійкістю гірше — все таки текстура сипучих шіммеров і пудрово-вуальних матових змушують мене схилятися до цього.

рожевий дуохром в центр-центральний відтінок для пом’якшення тушевки і висвітлення куточка-коричневий на всю повіку

можна помітити, як плямить коричневий

легкий варіант на кожен день

коли хочеться чогось легкого, але яскравого

підсумок

Я не пошкодувала про придбання даної палетки, однак рекомендувала б брати її на знижці, т. К. Повну вартість, все ж, не виправдовує дане якість матових. Благо радують часті знижки на дану дитину.