Знову в дорозі: Енріке Іглесіас показав миле фото з дітьми-підлітками

680

44-річний Енріке Іглесіас – не тільки успішний музикант і кумир мільйонів, але і батько двох чарівних дітей. Разом зі своєю коханою Анною Курніковою він виховує сина Ніколаса і дочка Люсі, які з’явилися на світ в 2017 році. І хоча спільними знімками Іглесіас і Курнікова не діляться, вони часто публікують фото спадкоємців. Так, у своєму особистому блозі артист виставив кадр, зроблений зі спини. Зоряний батько тримає за руки двох дітей.

© Instagram @enriqueiglesias

Знову в дорозі, – коротко підписав фотографію Енріке.

Шанувальники обсипали зоряного батька компліментами і зазначили, що батьківство йому до лиця:

Як же це мило!

© Instagram @enriquettamarcia

Найкраща фотографія

Енріке, ти чудовий батько

© Instagram @enriqueiglesias

Які великі дітки вже!

А раніше Енріке ділився з фанатами зворушливим відео, на якому чітко видно обличчя сина і дочки. Хлопчик росте просто копією своєї знаменитої мами, а ось донька приймає все більше рис батька. Але обидва малюка – блондини, як і Анна Курнікова.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Oct 15, 2019 at 7:01am PDT

До речі, Іглесіас на 100 відсотків виконує свої батьківські обов’язки. Зоряний тато весь вільний час проводить разом з дітьми, а в концертних турах постійно про них думає і говорить зі сцени. Хоча сам співак себе чудо-татом не вважає. Він переконаний – найбільший внесок у виховання дітей вносить все-таки Курнікова:

© Instagram @annakournikova

Це так здорово спостерігати за тим, як вона справляється з дітьми, як материнський інстинкт направляє її, — говорив артист в інтерв’ю The Sun.

А ще прихильники підозрюють, що закохані все-таки одружилися. Не так давно Анна змінила профіль у соцмережах, вказавши нове прізвище – Іглесіас.

Фото на анонс: Особистий блог зірки