Найголовніше – діти: мама Тіматі поділилася фотографіями з народження синів та онуків

804

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер Тіматі звикають до свого нового статусу – вони тепер батьки синочка. У своєму блозі популярний виконавець опублікував перші фото з малюком.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва📌,– підписав знімки щасливий батько.

© Instagram @timatiofficial

А тепер вже двічі бабуся, Симона Яківна, продовжує публікувати зворушливі знімки, на яких відображені найголовніші моменти в житті батьків. Спочатку це був перший сімейний портрет: на фото щасливі батьки тримають на руках новонародженого малюка. Пост щаслива бабуся супроводила зворушливими словами:

Дорогі друзі! Дякую всім і кожному окремо за теплі слова і привітання!

Народження дитини настільки емоційно заряджена подія, що я ще не можу прийти в себе! Я випробувала ці почуття чотири рази! Перед вами багатодітна жінка! У мене двоє синів, дві дочки і двоє онуків! Ура! Вірю, що наша сім’я буде множитися і розростатися!

А поки, потерпіть ще потік «мимимишных» фото. Насправді в них моє життя і любов!🙏❤️

© Instagram @simona280

А зараз Симона Яківна вирішила розібрати архівні фототграфии і поділитися з шанувальниками теплими знімками, супроводивши їх зворушливою історією. На одному з кадрів молода Симона тримає на руках свого первістка – Тимура.

Я ще перебуваю під враженням від Народження онука і тому мене забирає в 1983р.В цей час я була дуже захоплена роботою в музичній школі. Мені завжди подобалося спілкуватися з дітьми, але про своїх я не замислювалася. Чоловік щойно повернувся після року служби та ми раділи один одному і дорослого життя. Через деякий час я зрозуміла, що пора показатися лікарю. УЗД тоді ще не було, а аналіз крові готувався тиждень. До встановленого терміну я прийшла в Жіночу Консультацію і у віконці реєстратури отримала бланк, де навскіс стояв синій штамп — «Виявлений». Незважаючи на сумніви лікаря, я була впевнена, що «виявлений»- хлопчик, нікого іншого у мене просто не могло бути! Чоловік мріяв про сина, мій тато теж))) Всі дев’ять місяців я думала про те,яким він буде, кажучи модним нині словом, я його визуализировала, а просто — уявляла. Після 16 годин праці, мій хлопчик з’явився на світ, серед чужих, байдужих людей. Як би було здорово відчувати підтримку близьких і розділити з ними сльози щастя… але тоді це було неможливо. Я роздивлялася копію свого чоловіка і задавала одвічні питання жінок- «звідки він узявся і як малюк містився в мені?!»

© Instagram @simona280

Вона також опублікувала знімки Тіматі з дітьми і зізналася, що народження синів було найголовнішою подією в її житті, однак після появи на світ онуків все змінилося:

По значущості, народження синів стало головними подіями в моєму житті, так думала я, до появи онуків!))) Я плакала разом з Мамами, почувши перший крик Аліси, а потім Ратміра. Я ревіла, коли молодий Тато цілував злущуються п’яточки своїх дітей і схлипувала, коли Дядько брав на руки новонароджених… Незважаючи на всі труднощі, у мене вийшли чудові сини! Вірю, що й онуки виростуть з добрим серцем…✍️🙌

© Instagram @simona280
© Instagram @simona280

Симона Яківна також виклала в особистий блог своє фото з новонародженою Алісою – дочкою Тіматі від моделі Олени Шишковой.

© Instagram @simona280

До речі, в це неділю Симона Яківна в особистому блозі поділилася відеороликом, на якому записано перше знайомство Аліси з новонародженим братиком. Малюк і молода мама все ще знаходяться в підмосковному госпіталі, де відбулися пологи, тому Аліса прийшла провідати братика саме туди. На кадрах видно, що дівчинка трохи ніяковіє, однак пізніше вона впоралася з емоціями і взяла малюка на руку.

Скажу вам по секрету, я хвилювалася… Перше знайомство з братиком пройшло легко і дуже емоційно! Звичайно, це тільки початок і треба стежити, щоб не виникала ревнощі, але це вже робота дорослих, а поки старша сестра впоралася на відмінно!!!, – зізналася щаслива бабуся.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Chernomorskaya (@simona280) on Oct 20, 2019 at 1:24am PDT

Швидше за все, новонародженого сина Тіматі назвав на честь загиблого в автокатастрофі одного Ратміра Шишкова, з яким познайомився на «Фабриці зірок–4» і якому навесні цього року присвятив кліп «Пам’ятаєш».

Спочатку закохані приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія Решетова ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної красивою фотосесією.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Зазначимо, що народження сина екс-коханого вже прокоментувала мама Аліси, Олена Шишкова. У своєму особистому блозі модель тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків, – написала вона.

Фото на анонс: © Instagram @simona280