Повітряні кулі, приємні дрібниці і модні обновки: Ксенія Бородіна показала подарунки іменинниці-доньки

608

Старшої дочки Ксенії Бородіної, доні Марусі днями виповнилося десять років. Телеведуча зворушливо позравила іменинницю в своєму особистому блозі:

10 червня 2009 рік. Пішла 42 тиждень моєї вагітності і ніякі походи по сходах вгору вниз мені не допомагали, перші пологи, а страшно і незрозуміло всі знайомі народжують на 38-39, а я вже 42 тижні ходжу. Але 10 червня в 16.12 хвилин після 16 годин, з’явилася на світ моя крихітка, моя донечка. Спокійна, навіть не заплакала. Спала завжди до 12 дня. Всю вагітність я хотіла назвати тебе Мішель, а коли взяла тебе на руки, незважаючи на твої чорні очі і чорне волоссячко, я вирішила , що ти Маруся) чому? Сама не можу відповісти на це питання, але це ім’я дуже тобі пасує. Сьогодні твій перший ювілей, тобі виповнилося 10 років, мабуть, для всіх ти вже доросла, а для мене завжди залишишся моєю першою моєю крихіткою, маминої душею. Сама спокійна дівчинка моя, мудра , розумна, віддана, всім завжди готова прийти на допомогу. Мама любить тебе, мама завжди поруч♥️Я завжди все для тебе зроблю! Моє серце♥️

© Instagram @borodylia

А зараз Ксенія показала, які подарунки вона подарувала улюбленої доченке. Бородіна опублікувала кілька відео, в яких Маруся відкриває подарунки…

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 11, 2019 at 3:18am PDT

… і милується прикрашеним в її честь будинком.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Jun 11, 2019 at 2:25am PDT

Варто відзначити, що спадкоємиця телеведучої навчається в престижній гімназії імені Е. М. Примакова. Дівчинка — кругла відмінниця у школі, вивчає англійську і займається гімнастикою.

© Instagram @borodylia

Ксенія зізнається, що графік у дочки дуже щільний: підйом о 6:30 ранку, заняття в школі, репетитори тренування. Причому Маруся сама захотіла займатися гімнастикою, і тепер головне завдання мами — довести розпочату справу до кінця.

Читайте також:

  • «Моя перша»: Ксенія Бородіна показала зворушливий фільм про дочку
  • Прогулянки по Стамбулу: Ксенія Бородіна показала місця зйомок улюблених турецьких серіалів
  • Ксенія Бородіна пояснила, чому її старша донька навчається в школі до середини літа
Фото на анонс: © Instagram @borodylia