Найжахливіша статуетка з зображенням Кейт Міддлтон з дітьми продана за 60 фунтів

1488

У британському магазині однієї американської роздрібної мережі продаються різні сувеніри із зображенням представників королівської сім’ї. Один з них виявився неймовірно популярним, але зовсім не з-за того, що привабливий. Швидше, він особливий…

Користувачі Мережі розгледіли статуетку, яка зображує Кейт Міддлтон, принца Джорджа і маленьку принцесу Шарлотту. І назвали результат творчої роботи… жахливим.

Статуэтка Кейт Миддлтон с детьми© Instagram Seaway China, Twitter @amelia_perrin

Автор надихався офіційної різдвяною листівкою Кембриджів, зробленої в 2015 році. На ній щаслива Кейт Міддлтон тримає на руках доньку, поряд з нею знаходяться принци Вільям і Джордж. А чому на статуетці герцога Кембриджського немає? Виявився дуже складний у виконанні?

Принц Уильям и Кейт Миддлтон с детьми © Instagram @kensingtonroyal

«Не схоже на Шарлотту і де знаходиться принц Вільям? Дорого і негарно», – цитує одне з британських видань Інтернет-користувача, який засмутився такий візуалізацією Кембриджів.

«Чому Шарлотта виглядає як 70-річна?» – поцікавився інший користувач Мережі. «Найгірше, що я коли-небудь бачила», – не приховує емоцій і автор поста в одній з популярних соцмереж.

Журналістам вдалося з’ясувати, що статуетка раніше була оцінена в 200 британських фунтів (16 080,42 руб.), але потім її вартість знизилася до 60 (4 824,12 руб.).

Цю фігурку, на якій Кейт Міддлтон і її старші діти виглядають ну дуже незвично, користувачі Мережі порівняли з фарфоровими зображеннями інших членів сім’ї від того ж Royal Doulton. Наприклад, королева Елізаветта II і принц Філіпп, леді Діана, принц Чарльз і герцоги Сассекские легко впізнавані.

Кожна фігурка змодельована і розроблена висококваліфікованою командою, яка з великою точністю відтворює костюм та історичні деталі, а також ретельно змальовує характер королівської особи, – обіцяє виробник.

Статуэтки членов британской королевской семьи© Royal Doulton, Seaway China, Amazon, eBay

Незважаючи на спірну якість, у статуетки, що зображає Кейт Міддлтон з дітьми, є свої шанувальники. Як пише Mirror, лот вказаний в якості одного з бестселерів серед порцелянових фігурок на сайті eBay, де він продається за 62 фунта (4 984,93 руб.).

А вам подобаються статуетки Кейт Міддлтон зі старшими дітьми?

Читайте також:

  • Принцеса Шарлотта стала… лялькою!
  • Принц Джордж отримає іменну монету до дня народження
  • Тільки в одному примірнику: королева Іспанії та принцеси стали ляльками…
Фото на анонс: © Instagram @kensingtonroyal, Seaway China