Найкращий відпочинок: Марина Александрова з дітьми проводить вихідні в Санкт-Петербурзі

545

Талановита актриса і турботлива мама Марина Александрова разом з дітьми, 7-річним Андрієм та 3-річною Катериною, проводить ці вихідні в Санкт-Петербурзі. Вони гуляють, оглядають пам’ятки і насолоджуються останніми літніми днями. Вчора кінозірка опублікувала в особистому блозі рідкісний сімейний кадр, на якому вона з дітьми. І хоча осіб спадкоємців не видно, шанувальники дякують улюблену актрису за чудовий знімок і залишають добрі побажання всій родині.

Марина АлександроваФото: Instagram @mar_aleksandrova
Фото: Instagram @mar_aleksandrova

Спасибі, Мариш! Добра тобі, твоєму чоловікові, дітям, і всім близьким. Ну і звичайно цікавих ролей в кіно і на сцені

Яка ж ви позитивна, сонячна !!! Одне задоволення на вас дивитися!», «Дітки дуже підросли) а ви Марина, як завжди промениста і прекрасна!

Марина також розповіла в особистому блозі, що збирається показати своїм дітям неймовірну архітектуру Катерининського палацу в Царському селі. Відомо, що актриса зіграла роль Катерини Великої в однойменному серіалі. Мабуть, зоряна матуся вирішила поєднати приємне з корисним: урок з історії держави російського відмінно поєднується з сімейної прогулянкою.

Марина АлександроваФото: Instagram @mar_aleksandrova

Александрова – з тих знаменитостей, які воліють не пускати сторонніх у своє приватне життя. Вона вкрай рідко ділиться сімейними кадрами з дітьми і чоловіком, режисером Андрієм Болтенко. Однак в інтерв’ю іноді дозволяє собі відкрити завісу таємниці.

У дочки дуже прості мрії — нове плаття… А у сина серце мрійника. Він хоче рятувати світ. Андрійко дуже трепетно ставиться до кожній комашці-таракашке. Вирощує помідори і перчики на вікні. Днями син як раз пригощав нас своїм перцем — червоним і солодким, нам всім дісталося по шматочку, дуже смачно. Останнім часом Андрюшке хочеться всім допомагати. І ще — щоб люди планету не засмічували… — розповіла вона в торішньому інтерв’ю тижневику «7 днів».

Марина АлександроваФото: Instagram @mar_aleksandrova

До речі, обличчя дочки Александрова вперше показала зовсім недавно. В особистому блозі зірка опублікувала відразу кілька знімків зі своїми спадкоємцями з відпустки у Франції. На одному з них нарешті можна було чітко розгледіти обличчя дівчинки.

МАЛЕКСАНДРОВАФото: Instagram @mar_aleksandrova

До речі, днями Марина відсвяткувала 37-й день народження. В особистому блозі кінозірка поділилася цікавою сімейною історією, зізналася в коханні своєму чоловікові і розповіла, який подарунок від нього отримала.

Коли мені буде 80, я буду жити біля моря і підвозити онуків до клубів на червоному мопеді», — сказала я чоловіку. “Навіщо чекати, — відповів чоловік і подарував мопед, — тренуйся на дітях, вози їх в школу!»))) З цього випливає: по-перше, кращий чоловік — зі мною поруч, по-друге, точно формулюйте мрії, а в-третіх, та, на червоному мопеді, — це я! Так що пропускайте, особливо у 80!

Варто відзначити, що Марина і її 45-річний чоловік, режисер Першого каналу Андрій Болтенко, дуже люблять разом з дітьми подорожувати по світу. Так, на початку квітня кінозірка відправилася у відпустку зі своєю сім’єю, звідки напрочуд щедро робилася фотографіями з сином та донькою. На двох знімках артистка зафіксувала Катю і Андрія в музеї або в картинній галереї. Ще на одному – на березі моря. Крім того, Марина також показала фотографію, на якій присутні всі члени її родини – і чоловік, і діти.

Читайте також:

  • Суперкоманда: Марина Александрова показала, як тренується разом з 6-річним сином
  • Літо, приходь: Марина Александрова показала нові фото сина і доньки
  • «Немов пустотлива дівчисько»: Марина Александрова показала фото без макіяжу
Фото на анонс: Instagram @mar_aleksandrova