Найкращі побажання: Ігор Крутой з дружиною та онукою зворушливо привітали старшу дочку

733

Сьогодні святкує 34-й день народження співачка, бізнесвумен і зіркова мама Вікторія Крута. Її батьки, Ігор і Ольга Круті, привітали дочка зі святом і поділилися рідкісними сімейними знімками.

З Днем Народження, моя кохана дівчинка! Щастя тобі і удачі у всьому! Я пишаюся, що у мене така чудова донька і подруга. ❤️❤️❤️ , – привітала дочку Ольга.

© Instagram @olgakroutoi

Сьогодні День народження моєї старшої донечки Викули — чудовою онуки, доньки, Мами, сестри і дружини!!! ❤❤❤ Будь щаслива завжди і у всім і… більш рішуча у виборі страв у ресторані, так і в усьому!!! Ми з мамою тебе дуже любимо!!! – жартівливо привітав Вікторію зоряний батько.

© Instagram @igorkrutoy65

Шанувальники поспішають привітати зоряну спадкоємицю зі святом і залишають добрі побажання їй і всієї зоряної сім’ї Крутих.

Вітаємо Вас! Бажаємо здоров’я і жіночого щастя!

Шикарні 😍 Море щастя і океан любові!

З днем народження донечки!!!! Хай буде щаслива! І всіх благ вашій чудовій родині.

Свої вітання Вікторії також залишили і друзі сім’ї:

Вітаю!!! Ви такі гарні! Щастя вам величезного! Вікусі поцілунки та поздоровлення! (Ігор Ніколаєв)

Вітаємо! Яка ж вона красуня неймовірна, і материнство зробило її ще прекраснішою (Валерія)

До речі, сама Вікторія у сторіс свого особистого блогу показала ймовірно найдорожчий подарунок до свого дня народження – малюнок її дочки, 3-річною Демі-Роуз. Дівчинка намалювала сімейний портрет (швидше за все, з допомогою няні або бабусі) разом зі знаменитою мамою і захопила шанувальників очевидним художнім талантом.

© Instagram @victoriakrut

Нагадаємо, що Вікторія Крута влітку 2014 року вийшла заміж за ресторатора Давида Берковича. Пара познайомилася, коли їй було 12 років, а йому – 14. Ще хлопчиськом Давид пообіцяв Віке, що обов’язково одружиться на ній. А в листопаді 2015 вона подарувала чоловікові довгоочікуваного первістка – дочка Демі-Роуз.

У чоловіка дуже гарне почуття гумору, і у мене теж непогане, тому ми завжди сміємося разом. Це допомагає нашим відносинам, тому що, навіть коли ми сваримося, швидко миримося завдяки гумору. Думаю, Демі ще трохи підросте і теж буде брати участь у наших жартах, – розповіла про чоловіка Вікторія в інтерв’ю PeopleTalk.

© Instagram @victoriakrut

До речі, вже більше чверті століття Ігор Крутой одружений на бізнес-вумен Ользі і разом вони виховують спільну доньку, 16-річну Олександру. А Вікторія – його прийомна дочка. Вона народилася в першому шлюбі Ольги. Також у композитора є дорослий син Микола, який вже сам став батьком та виховує двох дочок, 8-річну Христину і 2-річну Маргариту. Зоряний дідусь обожнює проводити час з улюбленими онуками і нещодавно зізнався в особистому блозі, що дівчатка – його кращі музи і надихають його на творчість.

© Instagram @igorkrutoy65
© Instagram @igorkrutoy65
Фото на анонс: © Instagram @igorkrutoy65, @victoriakrut