Накипіло: через сестри чоловіка хочу поїхати з дитиною до своїх батьків

464

Виходячи заміж, дівчина отримує нових родичів. І вони такі, що часом хочеться втекти на край світу… Молодий матусі з ніком в Мережі FLY дісталася така зовиця (сестра чоловіка), що і вороги здадуться друзями. Користувачка поділилася своєю історією:

Ненависть до неї величезна…Розповім, як було спочатку:

— вийшла заміж, у другий день я її покликала сісти за стіл до гостей, вона мене грубо відшила: відчепися від мене.

— я працювала, зарплату віддавала свекрухи, специфіка роботи зобов’язувала працювати до вечора, їй це не подобалося, постійно лізла, мовляв всі переживають, хоча сама чудово розуміла, що краще зарплати не знайду, платили добре.

— далі, бачите, я не підмітала вранці, а те що я фізично втомлююся і не висипаюся нікого не хвилювало;

— всі вихідні прибирання, готування, як білка, подарунки на свята, вони навіть не метушилися на цю тему…

— завагітніла, токсикоз, лягла на збереження, не розуміли мої ранкові сни, коли я не могла встати чоловіка проводити… Речі наші з чоловіком вічно заносила до нас в кімнату, або кидала поруч з порогом, батьків моїх не визнавала… Тільки коли треба…

Ось яке у мене має бути до неї ставлення?

3 місяці вагітна жила у мами з татом… Потім чоловік забрав, не хотілося повертатися, але тільки через дитину.

З’ясувалося, що автор живе в Ташкенті і родина її чоловіка слід національним традиціям. Звідси і те, що невістка віддає зарплату свекрухи, і вимога підмітати з ранку.

У них так прийнято в будинку, — підтверджує FLY.

Читайте також:Брат чоловіка заявив, що всі дитячі речі нашого дитину забере для свого майбутнього малюка

Подруги в Мережі оцінили глибину проблеми і порадили молодій матусі берегти себе, не піддаватися на провокації невістки і бути розумнішими.

У сенсі з-за дитину? Життя собі псувати? Поживіть поки зі своїми батьками, а чоловікові ось так все розкладіть по поличках (Катерина)

Її територія — її правила. Я б не зазнала. Чи все за загальними правилами, або війна (Лія)

Ввсеми способами тягніть чоловіка на знімне житло, як ви взагалі зважилися на спільне житло? Поставте перед чоловіком питання руба: або ви з’їжджаєте разом або розлучення (Марія)

А навіщо зарплату віддавати? Досить на їжу та комунальні витрати скидатися. Не простіше було зняти квартиру на ці гроші ??? Навіщо з ними жити, в цьому зміїному кублі? Біжіть звідти ! (grethen)

Після рад змінювати своє життя прямо зараз автор відповіла подругам, що прийняла рішення:

З-за неї сім’ю валити не буду. Хто вона така?! Просто накипіло… Нічого, найкраще попереду, отримаємо іпотеку, все добре, головне, батьки живі, син-милашка зростає, чоловік хороший, все пройде.

А як би ви вчинили в цій ситуації?

Всі фото: Depositphotos