Саша Савельєва поділилася незвичайним лайфхаком для гри з дитиною

707

35-річна Саша Савельєва та її чоловік, 45-річний Кирило Сафонов, наприкінці березня стали батьками. Пара намагалася приховувати вагітність, і зараз дозовано видає інформацію про малюка. Після пологів зіркова матуся показала зворушливий кадр з загорнутим в пелюшку сином, але з тих пір в особистих блогах батьків з’являються лише фото та відео з малюком без його явного участі в кадрі.

Детальніше:Саша Савельєва вперше показала новонародженого сина

Саша Савельева с сыном© Instagram @sasha_savelieva

Наприклад, сьогодні співачка поділилася фрагментом відео про те, як малюк грає. Уважні користувачі Мережі помітили, що дитяча іграшка висить на стійки мікрофона. Відмінний лайфхак – руки молодої матусі вільні, та вона менше втомлюється під час гри з сином.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha S (@sasha_savelieva) on Jul 19, 2019 at 4:44am PDT

Стійка від мікрофона варто? Як цікаво придумали😉лайфхак, – прийшли в захват користувачі Савельєвої. Співачка відповіла: «Точно, лайфхак – це поки не було дуг, але потім вирішили залишити».

Нагадаємо, зіркові батьки назвали свого сина ім’ям Леон. З чим був пов’язаний цей вибір, Кирило Сафонов пояснив в одному з інтерв’ю:

Я Кирило Леонович, але тут інші причини. Не дуже добре пам’ятаю свого батька. Він був унікальною людиною, харизматичним, розумною, освіченою, але стати справжнім батьком йому не вдалося. Місце, яке він міг би займати в моєму житті, порожньо.

Старшая дочка Кирилла Сафонова с младшим братом© Instagram @kirill_safonov

Актор прагне стати гідним татом. Про це розповіла і Саша Савельєва, зізнавшись, що вона збирається на концерт улюбленої співачки, а з маленьким Леоном в цей час буде його зірковий татусь.

Також популярна виконавиця розповідає, як змінилося життя після пологів, що її тепер займає.

Коли в тебе з’являється машина певної марки, ти відразу на дорозі помічаєш схожі автомобілі у величезній кількості… По-ходу справи з коляскою теж саме🙈😌 мені здається це дуже смішно😄 Це тільки в мене чи ви теж відчували подібне?

Якщо чесно, я не знаю як правильно потрібно відновлюватися… просто їм смачно, то що підходить для гв, намагаюся спати в короткі проміжки, але правда не завжди виходить. Поки тримаюся) не геройствую з прибиранням і готуванням. Намагаюся максимально розслабитися.

Чекаємо нових цікавих фото і відео від молодої матусі!

Читайте також:

  • Саша Савельєва розповіла про своє життя після пологів
  • Кирило Сафонов поділився відео з новонародженим сином на честь річниці весілля
  • Юлія Ковальчук поділилася лайфхаком, як допомогти дитині швидко заснути
Фото на анонс: особистий блог зірки