«Нам 10 місяців»: Регіна Тодоренко і Влад Топалов перестали приховувати обличчя сина

783

29-річна Регіна Тодоренко і 33-річний Влад Топалов стали батьками в грудні минулого року: на світ з’явився їхній синочок, якого назвали Михайло. Однак знаменита пара довгий час приховувала обличчя малюка. Але зовсім недавно Регіна розсекретила личко сина і опублікувала у себе на сторінці відео з маленьким Майклом. Правда йшлося про комерційному відео, в якому взяли участь зоряна мама і малюк.

Варто відзначити, що син зоряної пари більше схожий на свого знаменитого тата: кирпатий носик, такий же розріз очей, тільки їх колір – мамин.

© YouTube, Instagram @reginatodorenko, fanparty.ru

А вчора спадкоємця знаменитої пари виповнилося 10 місяців: на честь цієї події люблячі батьки опублікували у своїх особистих блогах знімки з маленьким Мішею, де вже не приховували його личко від шанувальників.

#10месяцев потому)@vladtopalovofficial + @reginatodorenko = 🐻🐻🐻Люблю вас , мої пацани ), – підписала знімок з улюбленими хлопчиками Регіна.

З днем народження, рідний мій чоловічок! – написав у блозі Влад.

© Instagram @vladtopalovofficial, @reginatodorenko

Шанувальники приєднайся до привітань в коментарях, однак на цей раз думки розділилися. Комусь здалося, що син – копія мама:

Копія мама👍

На маму схожий 🤗🤗🤗

Інші ж відзначили, що синок пішов у тата:

Вітаю 👏👏👏❤️❤️❤️гарний хлопчик , весь в тата😁

Оченята Регіни, а так весь у тата😍😍😍

У тата😊хотіла написати з днем народження!

До речі, нещодавно знаменита матуся дала інтерв’ю для Marie Claire, в якому щиро розповіла про свою сім’ю і про те, як змінило її материнство. Регіна зізналася, що в першу чергу любов для неї – це її сім’я: чоловік і син.

Любов для мене зараз — це моя величезна родина і наш син Любов – це… життя. Взагалі мій девіз по життю – нести любов. І я вірю в те, що якщо до всього ставишся з любов’ю, то все у тебе виходить.

Регіна і Влад – ідеальна пара: вони майже все роблять разом. Як будь-яка творча пара, вони один одного підтримують і навіть подають якісь ідеї:

Ми разом читаємо, дивимося серіали, ходимо до психолога, плануємо зайнятися сквош, граємо, співаємо кавери. Наприклад, нещодавно ми записали разом кавер пісні Наталії Могилевської «Місяць», який вже скоро всім покажемо. Ми разом підтримуємо один одного в музичному плані і в моєму шоу: Влад допомагає мені і знімається в програмі, а я придумую для нього якісь фішки кліпи.

Свадебный портрет Влада Топалова и Регины Тодоренко© Instagram @reginatodorenko

Телеведуча також вже неодноразово згадувала у своєму особистому блозі про те, що її декрет тривав всього два тижні: вона повторює, що це катастрофичечски мало для того, щоб прийти в себе і відновитися. Наступний декрет, запевняє Регіна, буде вже повноцінним:

Це челендж», який зараз, чесно скажу, мені дуже цікавий. Мені хочеться кричати про це привселюдно, і постійно говорити про материнство, про те, як виховувати та розвивати дитину. І у мене, як у будь-якої матері, є своя точка зору, яку мені хочеться донести до своєї аудиторії. Але поки я мовчу. Адже Я розумію, що кожна мама по-своєму права і у кожної мами є така ж своя точка зору, і вона теж правильна. Мені подобається це стан, в якому я зараз перебуваю, але в наступний раз в декрет я піду не на 15 днів, а все-таки на півроку.

© Instagram @vladtopalovofficial

Звичайно, народження першої дитини дуже сильно змінює людей – в цьому переконалася і Тодоренко. Регіна, яка в своєму житті зазнала дійсно багато всього, розповіла, що материнство – найскладніше, з чим стикалася:

З появою сина я стала дуже нервова, зворушлива, сентиментальна і дуже тривожна. Тому що все для мене в новинку і багато страшно, тому що ти у відповіді не тільки за себе. Чесно скажу, в клітці з тигром було легше, лежати поруч з бенгальським тигром теж було просто, підкорювати гори, стояти на кратері вулкана – взагалі легко, але виявилося, що материнство – це набагато складніше, що це потрібно вникнути і треба жити цим, треба жити і любити. Це така свого роду випробування, яке проходить кожна мама, а вже як я його пройду, ми подивимося через 18 років. Нерви для мене — це материнство, тому що такий нервової я не була ніколи. Це від недосипу, тому що я не сплю вже 8 місяців. Тому нервова.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 2, 2019 at 3:42am PDT

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко і Влад Топалов познайомилися на репетиції спільного вистави і між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Минулого літа зоряна пара оголосила про заручини, у грудні вони вперше стали батьками, в на початку липня цього року Влад і Регіна зіграли розкішне весілля в італійському Сорренто. На весільне торжество, яке тривало 3 дні, зібралися рідні і близькі друзі пари – Марія Ивакова, Леся Нікітюк, Микита Єфремов та інші. Організацією весілля займалася старша сестра Влада – Аліна.

Свадьба Влада Топалова и Регины Тодоренко© Instagram @reginatodorenko

Читайте також:

  • Відео: Регіна Тодоренко показала будні мами немовляти
  • Регіна Тодоренко зізналася, скільки кілограмів набрала під час вагітності
  • Перші кадри: Влад Топалов показав у своєму кліпі новонародженого сина
Фото на анонс: © Instagram @reginatodorenko, @vladtopalovofficial