«Нам 6 років!»: Марія Кожевнікова показала фотографію з вінчання

553

Марія Кожевнікова — не з тих зірок, які готові ділитися всіма подробицями особистого життя. У своєму блозі вона часто і з задоволенням ділиться постами про дітей і їх знімками (і навіть завела хлопчакам окремий блог!), однак досі приховує обличчя молодшого сина. А ось фотографії дружина Євгенія Васильєва вважає за краще не показувати.

Читайте також:Швидко і смачно: Марія Кожевнікова поділилася улюбленим рецептом супу з молодих опеньків

Сьогодні актриса зробила справжній подарунок шанувальникам, опублікувавши відразу два знімки з чоловіком. Один з них, швидше за все, був зроблений на святкування 2-річчя маленького Василя. А ось другий кадр — з особистого архіву митця. На ньому зображено найпотаємніше: вінчання пари.

Нам 6 років! Багато були здивовані моїм зізнанням, що ми з чоловіком не розписані. Так, це, дійсно, так! Незважаючи на те, що Женя мені зробив пропозицію ще в 2013 році, для мене було значущим виключно вінчання! Мені дуже хотілося, щоб наші діти народилися в вінчаному шлюбі. Що стосується реєстрації, конкретно штамп у паспорті мене не приваблює, а ось красиві весілля і розпис — так, і вона обов’язково у нас ще буде… хоча з трьома дітьми все складніше знайти час на все приємні клопоти і організацію. Як тільки це станеться, Ви першими дізнаєтесь, обіцяю 😉

P. S. Важливо! Я б не хотіла, щоб все вище написане, сприймалося як пропаганда проти реєстрації шлюбу! Офіційна весілля 👰 🤵🏻 це публічне визнання в любові, відповідальності, турботи і бажання бути разом і до кінця, хоча в наш час таких історій, стає все менше і менше, а розлучення все «голосніше і голосніше» Весілля це не гарант, на жаль, головне, це коли дві половинки взялися за руки і пройшли разом шлях довжиною в життя!!! Ось що викликає у мене щире захоплення і те, до чого я прагну! ❤️

© Instagram @mkozhevnikova

Марія Кожевникова і Євген Васильєв повінчалися в серпні 2013 року в Свято-Нікольському соборі в Ніцці. На таїнстві були присутні тільки батьки, рідний брат Марії Андрій і найближчі друзі сім’ї Лада і В’ячеслав Фетисов, який став хрещеним батьком старшого сина Марії і Євгена Івана.

Читайте також:Зоряні куми: 12 знаменитих хрещених

Про коханого чоловіка Кожевнікова каже, що він — людина космосу, справжній математик. Євген Васильєв — особа не публічна, за словами Марії, йому некомфортно в публічному полі. Тим більше, він не хоче піаритися за рахунок відомої дружини, тому в особистому блозі актриси дуже мало його знімків.

© Instagram @mkozhevnikova

Нагадаємо, що Марія і Євген виховують 3-х синів-5-річного Івана, 4-річного Максима та 2-річного Василя.

© Instagram @ivanbromaksbrovasilek
Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova