Майбутня модель: принцеса Шарлотта зростає копією своєї тітки

536

Юне покоління Кембриджів завжди привертає до себе увагу користувачів Мережі. Цікаво все: чим захоплюються діти, що у них на сніданок, в які іграшки грають, які предмети вивчають у школі…

Буває і так, що активність в Мережі родичів Кембриджів тут же викликає думки про юних спадкоємців престолу. Приміром, коли кузина принца Вільяма, 28-річна модель Кітті Спенсер, опублікувала своє дитяче фото, передплатники буквально засипали її коментарями про те, як принцеса Шарлотта схожа на свою тітку.

Читайте також:Англійська троянда: Кітті Спенсер захопила шанувальників незвичайним чином з квітковим принтом

На знімку дворічна Кітті позує верхи. Дійство відбувається на Кубку Мельбурна (Lexus Melbourne Cup Day) — престижних кінних змаганнях, які проводяться в Австралії.

© Instagram @kozaczek.poland

Нагадаємо, Кітті Спенсер і перш публікувала архівне фото, на якому чітко видно: принцеса Шарлотта – її копія. Той же носик, ямочки і завзятий погляд. І колір волосся – один в один.

© Instagram @royalsofgreatbritain

Кітті Спенсер носить титул одного з найкрасивіших британок. Вона є улюбленицею творчого дуету Dolce & Gabbana. У травні 2018 року стала новим обличчям ювелірного бренду BVLGARI.

Племінниця принцеси Діани рідко зустрічається зі своїми титулованими родичами. Більшу частину свого дитинства дівчина провела в Південній Африці, де навчалася в приватній школі. Після того, як її батьки розлучилися в 1997 році, Спенсер залишилася жити в Африці з матір’ю, але часто проводила час з батьком (братом леді Діани) в Англії.

Судячи з нинішнього подібності, можна припустити, що принцеса Шарлотта в майбутньому стане такою ж красунею, як і її тітка.

© Instagram @kitty.spencer

Відзначимо, що в Кітті Спенсер є королівська стати. Дівчина це підкреслює відповідним образами.

© Instagram @kitty.spencer

Читайте також:28-річна племінниця принцеси Діани вийде заміж за чоловіка набагато старше себе?

Цікаво, дочка Кейт Міддлтон теж захоплюється модними прикрасами і образами, як її тітка, будучи в дитячому віці? Якщо так, приблизно через 15 років шанувальники британської королівської сім’ї будуть захоплюватися новою іконою стилю. І це вже буде принцеса Шарлотта…

© Instagram @kitty.spencer

На кого ще схожа дочка принца Вільяма і Кейт Мидддтон

На папу

У принцеси Шарлотти та чотирирічного Вільяма той же розріз очей, колір волосся і очей, форма брів, однакова посмішка. Єдина відмінність – у формі носа (добре!): у принца Вільяма кінчик має дещо іншу форму і трохи довше.

© Instagram @charlotte.and.diana

На бабусю Діану

Носик, губи.. вловлюється Подібність, але не повністю. Однак на леді Діану юна Шарлотта схожа.

© Instagram @charlotte.and.diana

На прабабусю Єлизавету II

Від титулованої прабабусі принцеса Шарлотта успадкувала погляд, форму підборіддя і носик, округлі щічки і харизму.

© Instagram @charlotte.and.diana

А на кого з родичів більше схожий ваш дитина?

Фото на анонс: Instagram @charlottecambridge__, @katemiddletonekspertizi