Напередодні пологів: вагітна Мілла Йовович з сімєю подорожує по Англії

931

На останніх місяцях вагітності Мілла Йовович вирішила не сидіти на місці і відправилася разом з дітьми і чоловіком по дорозі британських монархів.

Кілька тижнів актриса провела в Англії. Та ні, не в Лондоні за покупками для майбутнього малюка, а в подорож по селах і старовинних замках.

Останні кілька тижнів були раєм. Подорожуючи з сім’єю з Англії, ми відвідували місця, про які читали в книгах і бачили тільки в фільмах. Від готелі, де зупинялася королева Єлизавета I до Королівського півмісяця і Залів зборів в Баті, замку Амберли і села Абатство, де знімалися частини «Гаррі Поттера» і «Абатства Даунтон»! Мене пригощали такою кількістю чаю і коржів, що нормальний человк давно став би товстим, але — гей! — я вагітна жінка, так що з’їсти їх не було помилкою? Ми зупинялися в розкішному будинку XV-го століття в Лакоке, де нам кожен раз, щоб пройти в дверний отвір, доводилося нагинатися. Ви можете бачити відео, на якому мій чоловік намагається протиснутися в прохід, щоб помити руки 4-річної дочки. Ми обидва кілька разів вдарилися головою об отвір, але це було весело. Це те, що робило нашу поїздку незабутньою.

На своїй сторінці актриса поділилася знімками з подорожі. На них зображена сама Мілла з дочками і її чоловік Пол Андерсон. Шанувальники в черговий раз відзначили, як добре виглядає Йовович, а також її дивовижну схожість з доньками.

Милла Йовович с семьей путешествует по Англии© Depositphotos, Instagram @millajovovich, @evergaboanderson
Милла Йовович с семьей путешествует по Англии© Depositphotos, Instagram @millajovovich, @evergaboanderson
Милла Йовович с семьей путешествует по Англии© Depositphotos, Instagram @millajovovich, @evergaboanderson

Зовсім незабаром у родині очікується поповнення. 7 серпня актриса повідомила про вагітність. Вони з чоловіком Полом Андерсоном очікують поява на світ третьої дочки.

Детальніше:Це диво! Міла Йовович знову стане мамою після трагедії

Милла Йовович станет мамой в 3 раз© Instagram @millajovovich

Між іншим, дочки актриси розмовляють російською мовою.

Зрозуміло. Я досі спілкуюся російською, – рассказивла Мілла Йовович. – Розмовляю на нього зі своїми дочками. Читаю їм російські вірші та оповідання. Мої корені дуже важливі — вони роблять мене тієї, хто я є.

Нагадаємо, що Міла народилася в Києві в сім’ї актриси Галини Логінової. Заботиливая мати відразу націлила дочка на Голлівуд і доклала чималі зусилля, щоб пробити дочки дорогу в акторську професію. У 1981-му році разом з родиною вона переїхала в США. У 1980-ті роки подружжя Йовович працювали домашньою прислугою в будинку голлівудського режисера Брайана де Пальми. Пізніше Галина знялася в кількох російських та американських фільмах. В даний час мама актриси є одночасно і її агентом.

Читайте також:

  • Дочка Мілли Йовович приміряла образ Герміони
  • Гутаперчева дочка Міли Йовович
  • 12 дочок, які виросли копіями своїх зіркових мам
Фото на анонс: Фото: Instagram @millajovovich