Напередодні пологів: дружина Оскара Кучери поділилася сонячними фото з дітьми з Америки

1091

Зовсім скоро в родині відомого актора і телеведучого Оскара Кучери відбудеться воістину щаслива подія – він стане батьком в п’ятий раз! Повідомив він про це не так давно – всього пару місяців тому – у своєму особистому блозі, чим дуже потішив своїх шанувальників:

Ну ось і фото почали приходити з відмінною тусовки #whiteparty з #ммкф. Ну і тепер офіційно: я збираюся стати Татом в 5й Раз!!! Сподіваюся, моя улюблена мені допоможе! Ну і по фото начебто видно, що Юля сама носить під серцем диво)))😉😜

© Instagram @oskarkuchera

Днями На сторінці подружжя Оскара – Юлії – з’явилося фото з сонячної Флориди з спадкоємцями. У недавньому інтерв’ю журналу OK! актор розповів, чому сім’я прийняла рішення народжувати дитинку за кордоном:

Ми всіх дітей народили в Москві, і в цей раз не планували народжувати за кордоном. Але зараз такий збіг обставин: дата пологів випаде на липень. Це означає, що Юля починаючи з червня не зможе нікуди відлетіти. Плюс ще якийсь час після пологів. І тоді ми з дітьми застреваем на все літо в Москві. А діти у нас hard work: багато вчаться, відмінники все. Шкода, якщо не вийде вивезти їх на морі. Море, як показує практика, — це здоров’я. Після канікул на морі вони весь рік почуваються значно краще, ніж без нього.

© Instagram @juliakuchera

Варто відзначити, що в Америці народжували та інші зіркові мами. Наприклад, модель і телеведуча Вікторія Лопирьова і співачка Ханна.

© Instagram @lopyrevavika
© Instagram @offi_hanna

Нагадаємо, Юлія – третя дружина Оскара Кучери. Його першою дружиною була актриса Юлія Лисеева, з якою шлюб тривав зовсім недовго. Другою дружиною Оскара стала Майя Маркова, в союзі з якої народився старший син Олександр. З нинішньою дружиною Юлією артист офіційно оформив свої відносини в 2007 році. Пара виховує синів Олександра і Данила і дочка Алісію. Цікаво, що старші сини артиста, які народилися практично в один час, носять однакове ім’я — Олександр. Юлія завжди рада бачити хлопчика у своєму будинку.

До нас частенько приїжджає мій син від першого шлюбу Саша, — розповідає Оскар. — Ми можемо заїхати за ним і взяти до себе на якийсь час або просто погуляти на годинку-другу. Юля — справжня матуся, вона не розділяє дітей на своїх-чужих, для неї всі четверо однаково рідні.

© Instagram @oskarkuchera
Фото на анонс: © Instagram @juliakuchera