Нарешті щасливий: Джастін Портман поділився ніжним знімком з дружиною і 1,5-місячним сином

906

Британський аристократ Джастін Портман, у якого в попередньому шлюбі з російської супермоделлю Наталією Водянової народилися троє дітей, у червні одружився на своїй обраниці Морган Снайдер. А вже у липні у пари народилася їхня перша спільна дитина (4-й для Джастіна).

Тепер блог Джастіна Портмана нагадує більше сторінку молодої мами. Він регулярно публікує знімки малюка. Момент його народження він описав коротко і ємко.

Ласкаво просимо у світ, Лео Джеймс Беркели Портман. Його вага — 4,2 кілограма. Морган довелося неабияк потрудитися! — підписав Джастін фото дитини.

Джастин ПортманФото: Instagram @justinportman

Актриса Морган вела активний спосіб життя під час вагітності. Разом з коханим вона багато подорожувала, влаштовувала вечірки, знайомилася з дітьми Джастіна від шлюбу з Наталією Водянової: 17-річним Лукасом, 13-річної Невою і 11-річним Віктором. Вони часто гостюють у заміському маєтку батька. Мудра мама лише підтримує їх прагнення спілкуватися.

Джастин ПортманФото: Instagram @justinportman

Сьогодні в своєму блозі Джастін Портман поділився спільним знімком з малюком і дружиною в честь її дня народження. Щасливий батько виглядає поруч із близькими людьми розслабленим і спокійним.

З днем народження 😇 @morgitaportman 🌈🌈🌈🌈🌈🎉🎉Моя люба жіночка 😻

Джастин ПортманФото: Instagram @justinportman

Російська топ-модель і підданий Великобританії розійшлися в 2011 році. Для обох це було важке розставання. На деякий час екс-кохані навіть перестали спілкуватися. Джастін проходив реабілітацію в клініці. Він намагався впоратися з втратою коханої людини і преололеть свої комплекси. Наталя з головою пішла у виховання дітей.

Я була мамою-квочкою, а він мало цікавився життям дітей. Джастін обожнював їх, але він не з тих батьків, які спокутують дитини або простежать за тим, щоб всі погуляли. Зрештою, він переважив усі обов’язки на мене, і це ізолювало його від нас, бо в родині потрібно переживати всі ці прекрасні моменти разом, — ділилася Наталія причинами розлучення через два роки.

Наталья Водянова с детьмиФото: Instagram @natasupernova

Зараз Наталя у відносинах з французьким бізнесменом Антуаном Арно, у пари народилися двоє дітей. Троє старших дітей від першого шлюбу постійно проживають з матір’ю. Їм довелося вивчити французьку мову і слідом за мамою перебратися в Париж з Лондона. Адаптація пройшла легко. Судячи з блогу старшого сина Водянової, у хлопців з’явилися нові друзі, і вони не відчувають нестачі в спілкуванні.

Читайте також:

  • Всі діти в зборі: екс-чоловік Наталії Водянової опублікував перший спільний кадр з усіма спадкоємцями
  • Знову тато: екс-чоловік Наталії Водянової показав новонародженого сина
  • Екс-чоловік Наталії Водянової одружився на актрисі
Фото на анонс: © Instagram @justinportman, @morgitaportman