Народна версія кліпу Дениса Клявера стала хітом в Мережі

1308

Минулої осені відомий співак і екс-соліст дуету «Чай вдвоем» Денис Клявер презентував кліп і пісню «Коли ти станеш великим». Свій новий хіт він присвятив відносин батьків і дітей, а в кліпі зібрав багатьох російських зіркових батьків з їхніми спадкоємцями. Участь в зйомках тоді взяли Стас П’єха, Валерій Меладзе, Дмитро Маліков, Оскар Кучера, Кирило Сафонов і багато інших.

Нова творча робота Клявера стала справжнім хітом, за кілька днів його подивилися мільйони глядачів по всьому світу. Денис розповів, що ідея такої пісні прийшла йому, коли він зрозумів, що виховні розмови з дітьми не завжди цікаві, а достукатися до них необхідно. Адже обов’язок кожного батька — зробити життя своїх дітей щасливою і безпечної. За словами Клявера, це не просто пісня, а батьківський наказ від самого серця.

А ще завдяки цьому кліпу на просторах Мережі почався народний флешмоб — звичайнісінькі тата і мами з усієї країни записали відеоролики, на яких вони танцюють під пісню Клявера зі своїми дітьми.

До речі, пізніше Клявер зробив аналогічний подарунок всім матусям і зняв жіночу версію кліпу з участю знаменитих мам нашого шоу-бізнесу та їх дітей. У ролику знялися Юлія Барановська, Олена Свиридова, Лера Кудрявцева, Альбіна Джанабаєва, Анастасія Заворотнюк, співачка Жасмін та інші. Таким зворушливим чином Денис привітав всіх з чудовим святом — Днем матері, який в Росії відзначається в останню неділю листопада.

Читайте також:Всі разом: Денис Клявер опублікував рідкісне фото з братом і синами

А в ці вихідні стало відомо, що музикант випустив третю версію кліпу «Коли ти станеш великим» — народну.

Для пісні, мабуть, найвища нагорода, коли вона стає рідною і близькою кожному. А особливо якщо ця пісня про самому головному й потаємне. По всій країні пройшли випускні, і практично в кожному місті «Коли ти станеш великим пролунала з уст батьків, супроводжувана неймовірно зворушливими відеороликами, де ви всі такі щасливі, щирі, красиві і справжні! Адже сім’я найцінніше, що у нас є. Коли я дивлюся ваші відео в мережі (спасибі, що ділитесь), це викликає захоплення і розтягує посмішку до вух! Тепер і у вас є потаємні кадри, що відобразили ці безцінні хвилини на все життя! У цієї пісні було два чудових кліпу, але, коли ми змонтували вашу народну версію, я зрозумів, що саме вона і є головна з усієї трилогії! — каже Клявер.

Читайте також:Зворушливо до сліз: 12 найніжніших кліпів про сім’ю

Нагадаємо, що Денис Клявер — багатодітний батько. Від шлюбу з танцівницею Юлією народився старший син Тимофій (17), який цього року закінчив школу. Також у нього є дочка Евелін (14) від співачки Єви Польної. Зараз музикант одружений на юристові Ірині Федотової, яка народила Денису сина Даніеля (5).

© Instagram @denisklyaver, @irishkaklyaver
Фото на анонс: Instagram @denisklyaver