Настрій – радість: Резо Гігінеішвілі показав відео з весілля з Надією Оболенцевой

799

18 липня цього року 37-річний режисер, сценарист і продюсер Резо Гігінешвілі одружився втретє. Обраницею знаменитості стала 36-річна бізнес-вуман і світська левиця Надія Оболенцева. До моменту весілля зірки зустрічалися близько двох років. На офіційну розпис улюблені вирішили піти вдвох і не покликали в ЗАГС навіть друзів і родичів. Проте вже через кілька днів Резо і Надія закотили розкішне свято, на якому всі їх близькі вдосталь повеселитися.

© Instagram @rezofilm

Першу фотографію з весілля Резо опублікував 24 липня, в день народження своєї нової дружини. А сьогодні режисер вирішив зробити своїм численним шанувальникам справжній подарунок і поділився у особистому блозі роликом, який «склеєний» з великої кількості знімків з святкового заходу.

View this post on Instagram

A post shared by Rezo Gigineishvili (@rezofilm) on Aug 3, 2019 at 2:54pm PDT

Улюблені друзі, дякую, що ви у нас є ! Дякуємо за гостинність та теплоту 🙏🍷 – написав сценарист під відео.

Передплатники продюсера прийшли в захват від фотографій і побажали Гігінеішвілі з Оболенцевой міцного сімейного щастя:

Це так Круто! Любові Вам на довгі роки🙌🙌

Весела компашка!!👍😍дай бог усім здоров’я!🙏

Кайфуйте від один одного!!!! Ви класні❤️💋

© Instagram @nadineobolentseva

А ось Надія, на відміну від чоловіка, не стала мучити своїх шанувальників і кадрами з весілля поділилася практично відразу. На знімках добре видно чудову сукню нареченої від дизайнера Уляни Сергієнко.

© Instagram @nadineobolentseva

Нагадаємо, що у Резо Гігінешвілі є 3 дітей. У першому шлюбі з співачкою Анастасією Кочеткової у нього народилася дочка Марія (13), а у другому, з актрисою Надією Міхалковій, з’явилися ще двоє дітей – 8-річна Ніна і 6-річний Іван. Зоряний тато зумів зберегти дружні відносини з обома колишніми дружинами і приймає велику участь у житті та вихованні спадкоємців. Наприклад, у квітні він відвідав старшу дочку, яка зараз разом з мамою живе в Америці.

Що стосується Надії Оболенцевой, то раніше вона також була одружена двічі. Першим чоловіком зірки став бізнесмен Денис Михайлов, шлюб з ним тривав 2 роки. Другий чоловік Наді – топ-менеджер групи компаній «Нефтегазиндустрия» Айрат Ісхаков. Однак і ці відносини не тривали довго, і вже через два роки після весілля улюблені розійшлися. Дітей у Оболенцевой немає.

© Instagram @rezofilm
© Instagram @rezofilm
Фото на анонс: особисті блоги зірок.