Наша Надія: Тетяна Навка на честь іменин молодшої дочки поділилася новими фотографіями

499

44-річна Тетяна Навка — не лише славетна російська фігуристка, але і щаслива дружина і турботлива мама двох доньок, 19-річної Олександри, народженої в шлюбі Тетяни і фігуристи Олександра Жулина, і 5-річної Надії від нинішнього шлюбу з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим. Зіркова мама не приховує спадкоємиць і часто ділиться сімейними кадрами та новинами про дочок.

Нещодавно, в честь дня народження молодшої спадкоємиці, олімпійська чемпіонка написала зворушливий пост у своєму особистому блозі, опублікувавши архівні фото новонародженої дівчинки:

Моє щасливе ранок п’ять років тому! 👼✨ Наш маленький клубочок щастя, ніжності і чистоти, який перевернув наше життя і дав нові сили, емоції, енергію, любов!!! 💞 З кожним роком наш ангел зростає, даруючи все нові відчуття від кожного свого кроку! 🙏 Це вічна любов, вмешающая в себе нескінченну кількість граней емоцій і сили почуттів!!! 💖

© Instagram @tatiana_navka

А сьогодні Навка порадувала шанувальників новими, раніше не опублікованими знімками молодшої дочки в честь її іменин:

День Віри, Надії Любові та матері їх Софії! Суть всього жіночого і сімейного; благодійники, які так необхідні нашому світу! 💗 Мій маленький Ангел, з Днем Ангела! 👼 Я дуже рада, що в тебе такі сильні небесні покровителі! 🙏🙏🙏 Ми всі тебе дуже любимо і цінуємо, наше Сонечко, наша Маленька, наша Надія!!! 🥰🥰🥰

© Instagram @tatiana_navka

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

З Днем Ангела вашу Надійку. Нехай росте здоровою і щасливою💕💕💕

Мила до неможливості ❤️

Зі святом Надійку💐🎉🎂

Те, що дівчинка — копія мами, часто відзначають шанувальники. А нещодавно ми порівняли фото Тетяни з першої шкільної лінійки зі знімком 5-річної Наді — і здивувалися їх подібності. Дивіться самі! Та ж чарівна посмішка, пухкі щічки і хитрий погляд. Єдина відмінність — лише в кольорі волосся: у Тетяни в дитинстві вони були темніше, ніж у Наді зараз.

Навка и ее дочьФото: Instagram @tatiana_navka

Молодша Надя вже стала головною зіркою в особистому блозі мами. Дівчинка відмінно плаває, вивчає китайську мову і робить перші успіхи у фігурному катанні. У червні цього року Надя вперше взяла участь у змаганнях і посіла перше місце. А трохи пізніше Тетяна розповіла про дебюті малятка в льодовому шоу і показала відео з тренування.

Саме час для активної роботи!!! 🌆🍁💪 Вже за традицією ділюся з вами відео зі зйомок проморолика до нашої нової казки на льоду — «Спляча Красуня. Легенда Двох Королівств»! 👸😴🧚♀️ В цьому році на вас чекає багато сюрпризів, оригінальних рішень і інша я! 🤫😉 Але краще про все по порядку))) В даний момент, робочий процес зйомок проморолика завершений, і я з нетерпінням чекаю остаточний варіант відео!!!🎥🎬 Впевнена, що він вийшов чарівним!!! 😍✨ Справ ще дуже багато, робота кипить, але у мене є привід для гордості і радості, і сюрприз для вас!!! У цій казці відбудеться ДЕБЮТ однієї юної фігуристки! 🥰🥰🥰 Так, моя Надійка буде брати участь!!! Для неї це поки захоплююче і цікаве пригода, зйомки ролика йшли досить довго, до пізнього вечора, але мій маленький ангел успішно з усім впоралася на всі 100%!!!! 👼😍💪

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Sep 27, 2019 at 5:19am PDT

Зазначимо, що Тетяна Навка не раз говорила, що хоче бачити доньку на льоду:

Звичайно, мені б хотілося, щоб Надя вибрала фігурне катання і зайнялася ним всерйоз, але у кожного своя доля, – раніше рассказывалазнаменитость.

Але не приховувала, що насправді стоїть за цим красивим:

Це такий каторжна праця, що навіть боязко віддавати свою дочку в фігурне катання, заздалегідь знаючи, який шлях їй належить. Але в той же час я, як ніхто інший, розумію, наскільки це чудово. Фігурне катання — відмінний спорт для дівчаток. У ньому з’єднуються і музика, і хореографія, і розтяжки, і фізичне навантаження — все, що важливо для майбутньої жінки.

Татьяна Навка с дочкой© Instagram @tatiana_navka
Фото на анонс: Instagram @tatiana_navka