Ксенія Бородіна розповіла про свої стосунки зі свекрухою

1210

Беззмінна ведуча реаліті-шоу «Дом-2» Ксенія Бородіна регулярно спілкується зі своїми шанувальниками в особистому блозі. В цей раз знаменитість знову запропонувала довірчу онлайн-бесіду: шанувальники відправляли їй питання, а Бородіна на них відповідала.

Хтось з читачів її сторінки задав питання: ви дружите зі своєю свекрухою? На що отримали фотоответ:

© Instagram @borodylia

На фото — Ксенія і її свекруху на весілля телеведучої та Курбана Омарова, яка відбулася 3 липня 2015 року. На деяких кадрах весільного ролика видно, як мама Курбана читає молодятам вітальний тост.

До речі, не так давно — в листопаді минулого року — Ксенія вже влаштовувала у себе в блозі рубрику питання-відповідь. Шанувальники задавали подібне питання, і Ксенія тоді теж зізналася, що дуже любить свою свекруху.

© Instagram @borodylia

Співачка і телеведуча Вікторія Макарська не так давно відповідала на питання про створення комфортного мікроклімату в родині і сказала, що чимале значення відіграє і гарне відношення з батьками свого обранця. Співачка зазначила, що до мами чоловіка потрібно ставитися з великою повагою. І розповіла про свої стосунки з мамою Антона МакарськогоОленою Михайлівною.

Слово «свекруха» у нас ніколи не вимовлялося. У нас прекрасні стосунки, вона мій друг і соратник.

© Instagram @makarskie

Співачка Юлія Савічева також зізнається, що зі свекрухою їй дуже пощастило:

Сьогодні цікавий день – день бабусь! Мені відразу захотілося написати слова подяки не тільки моїм бабусям, які багато чому навчили мене, але й бабусям моєї дочки Ані! Я особливо рада, що у нас зі свекрухою склалися дружні, довірчі відносини, а це велика рідкість. Вона допомагає та турбується про внучці, що навіть думок про няню не виникало.

Звичайно, ми з нею періодично сперечаємося, але все це тільки із-за того, що ми обидва хочемо зробити краще Ані. Головне – слухати і чути один одного, йти на компроміси і поважати думку і бачення один одного. І найголовніше – дитина має рости в атмосфері любові, добра і взаєморозуміння. Хай живуть бабусі! Спасибі вам, наші дорогі!

© Instagram @yuliasavicheva

Нагадаємо, у Ксенії Бородіної і Курбана Омарова на двох троє дітей: загальна донька Теона, донька телеведучої від попереднього шлюбу Маруся і син бізнесмена від першої дружини, якого звуть Омар.

© Instagram @zimamoscow
Фото на анонс: Instagram @borodylia