Наше літо: Іван Ургант поділився кадром з трьома доньками

694

У літні дні власники заміських будинків і дач намагаються виїхати за межі мегаполісу. Туди, де свіже повітря… Юні красуні Івана Урганта теж проводять час далеко від столиці. Але, як виявилося, це не зовсім радує.

Сестри люблять з хвилюванням згадувати про своє радісне дитинство, проведене в Москві. Їхня сім’я виїхала з Москви 29 днів тому, але досі їм здається, що повернення в це місто змінило би всю їхню долю, освітивши її новим, світлим змістом… — розповів з притаманною йому іронією Іван Ургант.

© Instagram @urgantcom

Читайте також:Іван Ургант розповів про страх втратити любов дочок

Передплатників телеведучого таке пояснення потішило. Були і ті, хто теж згадав свої відчуття про дачі:

Я в дитинстві, вже приблизно в серпні, починала бачити сни, як покидаю дачні сарафани, позбавляюся від піску в шльопанцях. З’являється осінній перфоманс, і я в новому піджаку, йду зі склянкою кави і роблю нові фото, і там ще друзі,а школа здавалася раєм🙈🙄😂

Багато з користувачів Мережі відзначили, що дочки Івана Урганта ростуть красунями^

Якісь красуні🤗🤗🤗

Ось це багатство👍

Нагадаємо, 41-річний Іван Ургант разом з дружиною Наталею Кікнадзе виховує трьох чарівних доньок — 18-річну Еріку (дочка Наталії від першого шлюбу), 11-річну Ніну і 3–річну Валерію. Зоряний батько ретельно оберігає спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділиться кадрами або новинами про свого приватного життя. Тому кожне нове фото дочок в його блозі викликає у передплатників інтерес.

© Instagram @urgantcom

Читайте також:Нова жінка: Іван Ургант розповів про поповнення в сімействі

Зазначимо, Еріка живе і навчається в Нью-Йорку. Донька телеведучого – студентка знаменитої школи дизайну Parsons. Коли вона приїжджає, у родині свято. Іван Ургант – той самий папа, який не приховує своєї любові до дітей.

Дітям ніколи не буває достатньо того часу, який ти з ними проводиш. Не було такого, щоб моя дочка подивилася на мене, і інша моя дочка, і третя, і сказала: «Тату, ну все, годі, йди». Такого немає. Мені цього часу не вистачає. Їм цього часу не вистачає. Чим старше вони стають, тим менше я їм цікавий. Це нормально… — зізнався телеведучий.

В якийсь момент я взагалі перестану бути їм цікавий. У якийсь момент вони почнуть мене соромитися. Потім почнуть мене зневажати. А потім ми зустрінемося у нотаріуса, і я буду намагатися залишити собі хоч щось. Але, поки вони молоді і недосвідчені, ми гаряче один одного любимо.

© Instagram @urgantcom
Фото на анонс: Instagram @urgantcom