Римські канікули: Лера Кудрявцева відправилася в романтичну подорож з чоловіком

1270

Відома телеведуча Лєра Кудрявцева вийшла заміж за хокеїста Ігоря Макарова в червні 2013 року. Цього літа знаменита пара відзначила річницю весілля – 6 років! Зворушливе привітання чоловікові теледіва опублікувала у своєму блозі:

Річниця весілля 💒 7 років тому ми принюхалися один до одного 🥰#6 років у шлюбі . Люблю тебе як і раніше мій чоловік ❤️ – написала зірка у своєму особистому блозі.

А нещодавно Лера ніжно привітала чоловіка з 32-річчям і подарувала йому творчий подарунок:

У Парижі був корпоратив і ми сиділи нашої чудесної компанією і базікали про життя між виходом на сцену , я розповідала про тебе , про доньку і думала в який магазин бігти і що тобі купити . Але у творчих людей думки інших ;)))) І ось так народився ексклюзивний подарунок 🎁 ( повна версія в шапці профілю ☝🏻) Я хочу сказати тобі спасибі за нас , за нашу доньку , за те, що ти найкращий чоловік і Тато . Я тебе дуже люблю .Удвох — ми сила 💪🏼 Люблю тебе ❤️З днем народження @igor_makarov25 ❤️❤️❤️

Незважаючи на велику різницю у віці, Лера з Ігорем живуть душа в душу, а нещодавно телезірка розповіла в своєму блозі про плюси шлюбу, в якому чоловік значно молодші жінки.

Розповім всі принади різниці у віці. Не ревную, не истерю, мовчки змиваю засохлу зубну пасту в раковині. На питання «а можна піду потусити?» з радістю кажу «можна», передбачаючи як одна раскинусь на ліжку в позі зірочки з улюбленим серіалом. Якби мені було 20 років ми розлучилися б, напевно, через пару місяців. А тут причепитися ні до чого. Свобода 🗽 – поділилася з фоловерами телеведуча.

© Instagram @leratv

Ось і зараз, через кілька років шлюбу, їх любов не вщухає. Сьогодні Лера поділилася знімками з романтичної подорожі – пара вирішила влаштувати собі канікули і відправитися в Рим, де, до речі, вони вже бували разом – ще до народження дочки.

Місто, куди хочеться приїжджати постійно і милуватися архітектурою, мистецтвом, красою, – підписала кадри Лера.

© Instagram @leratv

Шанувальники захоплюються відносинами пари і залишають безліч теплих побажань:

Дуже красива пара! 😍😍

Супер ❤️ Рада за Вас ❤️❤️❤️

Фотографії такі домашні, затишні! Так і віє від вашої пари теплом і любов’ю☝️👨👩👧🙈💕

Нагадаємо, 13 серпня минулого року Лера і Ігор стали батьками чарівної дівчинки, яку навали Машенькою. Телеведуча і спортсмен приховували від шанувальників обличчя маляти з перших днів її народження. І лише цього літа вперше показали дитину у всій красі!

© Instagram @leratv

До речі, для Ігоря Макарова маленька Маша – перша дитина, а от у Кудрявцевої є ще 28-річний син Жан від першого шлюбу з музикантом Сергієм Ленюком.

Читайте також:

  • Подарунок від дідуся: Лєра Кудрявцева показала надувний будиночок дочки
  • Лера Кудрявцева та Ігор Макаров зворушливо привітали один одного з річницею весілля
  • Романтика: Лера Кудрявцева поділилася ніжними фото з чоловіком і донькою з відпочинку в Маямі
Фото на анонс: Instagram @leratv