На будь-який вік: Оскар Кучера поділився списком улюблених книг своїх дітей

799

Батьки часто діляться літературними уподобаннями своїх дітей. І це чудово, адже таким чином можна відкрити для себе і дитини незнайомі перш видання. А що читають діти зіркового артиста Оскара Кучери?

Багатодітний тато зізнався передплатникам, що спочатку планував обговорити дитячі книги, дізнатися, хто і що читає дітям. Але потім вирішив дати слово своїм юним книголюбам.

Замість своєї думки, що для них добре, а що можна і пропустити, я вирішив запитати дітей безпосередньо, – зазначив Оскар Кучера. – Ось їх список улюблених книг:

1) для молодших — казки Володимира Сутєєва

2) серія книг «Хранитель Пентхелоу»

3) «Пригоди Ніколя»

4) «Як приручити дракона»

5) серія «Пендервики»

6) «Таємничий сад»

7) «Пригоди Шерлока Холмса»

8) «Пригоди Пуаро»

9) Жуль Верн — все!».

Все дети Оскара Кучеры© Instagram @oskarkuchera, @doula_guzel_miami

Більшість користувачів цей перелік оцінили. Проте не обійшлося і без критики.

А де «Руслан і Людмила»? «Пригоди Бибигона»? «Золота рибка»? Їх взагалі зараз читають? Доча поки що маленька, ось готуюся до казок. З ваших навіть не чула нічого, – зазначила одна з передплатниць артиста.

Оскар Кучера, який читає коментарі до своїх постів, відповів:

Природно, для загального розвитку, але діти вибрали те, що вони люблять більше.

© Instagram @oskarkuchera

Нагадаємо, Оскар Кучера успішно поєднує кар’єру телеведучого, актора і шоумена з вихованням п’ятьох дітей. У першому шлюбі з Майєю Маркової на світ з’явився первісток Кучери, син Олександр. Нинішня дружина Оскара, Юліяподарувала йому синів Олександра, Данила, дочка Алісію і малюка, який з’явився на світ влітку нинішнього року. Ім’я хлопчика його батьки поки не розсекретили.

Про те, які книги читає синам, раніше розповідала і Єлизавета Боярська. Акторка показала крихітну частину домашньої бібліотеки. І стало зрозуміло, які історії подобаються її дітям. Єлизавета читає хлопчикам, зокрема, «Денискін оповідання», «Гаррі Поттер» і «Все найкраще».

Елизавета Боярская© Instagram @lizavetabo

А які книги подобаються вашій дитині?

Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera