Три в одному: Ольга Кабо поділилася новим сімейним портретом з дочкою та сином

433

51-річна Ольга Кабо – не тільки талановита і успішна актриса театру і кіно, але і щаслива дружина і турботлива мама двох дітей. У першому шлюбі з бізнесменом Едуардом Василишиним вона народила доньку Тетяну (20).

Зоряної спадкоємиці готували успішну кінокар’єру, адже вона дебютувала на великому екрані у віці 9 років, зігравши головну роль у фільмі-казці «Дюймовочка». Критики і публіка тоді високо оцінили роботу Тані, яка отримала за фільм кілька кінонагород. Проте дівчина не пішла по стопах матері, вибравши балетне мистецтво.

© Instagram @kabo_olga, @tanya_kabo

У нинішньому шлюбі з підприємцем Миколою Розгуляєво на світ з’явився син Віктор, якому днями виповниться 7 років. Хлопчик росте активним і дуже спортивним. Він з малих років займається плаванням і карате і вже виграє свої перші змагання. Також Вітя захоплюється кінним спортом. Крім того, в цьому році він відправиться у перший клас.

© Instagram @kabo_olga

Читайте також:Ольга Кабо: «Першою реакцією чоловіка на мою вагітність був шок»

Ольга не приховує дітей і коханого чоловіка і часто ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про них. Днями актриса порадувала численних шанувальників і поділилася спільним кадром з дочкою та сином.

Нарешті, зібралися разом — мої Вітюша і Танюша 👦🏻+👩🏼 =👩🏻 @tanya_kabo , як же ми без тебе нудьгували!!! — зворушливо підписала фото Ольга.

© Instagram @kabo_olga

Захоплені шанувальники поспішають залишити компліменти улюбленої актриси і її дітям:

Три в одному!!! На щастя, любові і дружбі!!! Ольга, ви як завжди прекрасні!

Такі щасливі очі та посмішки) Всього вам найкращого! Бережіть себе!

Оля, бажаю щастя Вам і вашій чудовій родині! Ви наша найулюбленіша актриса!

Читайте також:6-річний син Ольги Кабо зворушив маму подарунком від душі

До речі, у торішньому інтерв’ю газеті «Комсомольская правда» Ольга відверто розповіла про своїх дітей, а також зізналася, що дуже рада, що у її дітей велика різниця у віці:

Мені пощастило, що моя дочка Таня старше сина Віктора на 14 років. Вона справжня моя помічниця. Чим дорослішою вона стає, тим непомітніше наша з нею різниця у віці, ми швидше дві подруги! Танюша жартома каже, що вже вона виховає з братика справжнього чоловіка! Коли малюк плаче, вона йому дорікає: «Не розкисай! Ти ж мужик!» Дуже зворушливо! Так що різниця для мене лише в тому, що дочка була перша і єдина, а син вже під надійним захистом своєї сестрички!

© Instagram @kabo_olga

Нещодавно зіркова матуся з гордістю поділилася успіхами своєї дочки. З’ясувалося, що Тетяна успішно захистила диплом і стала випускницею балетмейстерської факультету Гітісу курсу В’ячеслава Гордєєва. Дівчина в якості режисера і балетмейстера поставила балет «Лоліта. Аж до смерті і після». За словами Ольги, велика прем’єра балету відбудеться восени, а шанувальники сподіваються, що актриса поділиться розповіддю про те, як пройде це важлива подія.

© Instagram @tanya_kabo
Фото на анонс: Instagram @kabo_olga