На відпочинку з малятком: Нюша поділилася відео з донькою з пляжу

949

З тих пір, як 28-річна співачка Нюша і її чоловік, 39-річний Ігор Сівов, стали батьками чарівної дочки, ім’я якої вони всі ще не розкрили, шанувальники знаменитості цікавилися, коли ж вони нарешті покажуть спадкоємицю. Пара з першого дня після родів не поспішала ділитися своїм щастям, проте з часом Нюша і її чоловік стали викладати фото і відео дочки все частіше.

Зараз сім’я співачки насолоджується подорожжю в Сочі. І днями чоловік Нюши зробив справжній подарунок шанувальникам, опублікувавши в особистому блозі тепле сімейне відео вечірньої прогулянки по Сочі разом з дружиною і донькою. Сівов зворушливо назвав своїх улюблених жінок тигрицами і захопив фанатів трепетним ставленням до дружини.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 28, 2019 at 2:51am PDT

А вчора співачка опублікувала відео з пляжу: на ньому малюк спить у своїй колясці, і, якщо придивитися, можна навіть розгледіти її личко!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 30, 2019 at 12:18am PDT

До речі, зовсім недавно новим кадром з малятком – першим у своєму блозі! – поділилася мама Нюши, Ірина Шурочкіна. На фотографії дитина сидить в ліжечку, захоплено роздивляючись розвиваючу гру:

© Instagram @iwshur

Зазначимо, що шанувальники співачки регулярно цікавляться у Нюши з приводу імені її доньки. Незважаючи на те, що співачка не відповідає, в коментарях часто звучить версія на користь імені Серафима. Відповідає здогад дійсності, покаже час. Нагадаємо, будучи гостем телевізійного шоу Івана Урганта, молода матуся зізналася, що спадкоємицю назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично ніде не звучить.

© Instagram @nyusha_nyusha

Зі своїм майбутнім чоловіком Ігорем співачка познайомилася в 2013 році під час Універсіади в Казані, однак романтичні стосунки зав’язалися між ними набагато пізніше, вже після того, як Сівов розлучився. У листопаді 2016 року Нюша зізналася під час концерту, що її серце більше не вільно, а на початку 2017 року повідомила – коханий зробив їй пропозицію. Таємну весілля артистка і чиновник зіграли на Мальдівах.

© Instagram @nyusha_nyusha, @igorsivovv
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha