Несподівано: у принцеси Євгенії та її обранця виявився загальний предок

1105

12 жовтня минулого року принцеса Євгенія вийшла заміж за Джека Бруксбэнка. У знаменний для внучки королеви і її обранця день ми дізналися цікаві факти з історії пари.

Читайте також:Королівське весілля: все про церемонії одруження принцеси Євгенії

Як вдалося з’ясувати закордонним виданням, у закоханих загальний предок — Томас Вільям Кокс, 2-й граф Лестер. Що про нього відомо: в період з 1846 по 1906 роки обіймав посаду зберігача звітів в Норфолку, потім був хранителем Таємницею друку Його Королівської Високості Принца Уельського. Був Лицарем Ордена Підв’язки. Завершив кар’єру на посаді мирового судді в Норфолку.

© thepeerage.com

Судячи з родоводом древу, принцеса Євгенія представляє шосте покоління від 2-го графа Лестера по лінії її мами Сари Фергюсон. А Джек Бруксбэнк — четверте.

У день річниці весільної церемонії ми дізналися й інші цікаві факти про принцесу Євгенії та її обранця.

Улюблені телешоу

Якщо я вдома, я готую і дивлюся телевізор. Ми з Джеком любимо серіал «Ходячі мерці» і «Гра престолів», — раніше розповідала принцеса.

Читайте також:Включи телевізор: які шоу, серіали і мультфільми дивляться Кейт Міддлтон, принц Вільям та інші члени королівської сім’ї

Про сім’ю

Без чого я не можу жити? — зізнавалася принцеса. — Без моєї сім’ї. Особливо без моєї мами. Я не змогла б приймати складні рішення без неї. І моя сестра. Моя мама завжди говорить, що ми єдині, хто точно знає, що відбувається в житті один одного. Мій батько теж.

© Instagram @princesseugenie

Про колекціонування

Принцеса Євгенія збирає ресторанні карти. А з 16-річного віку ще й квитки на літак.

Одного разу я збираюся перетворити їх на шпалери, — поділилася своїми планами принцеса.

Про взуття на підборах

Принцеса зізнається, що носить на роботу чоботи на плоскій підошві. Якщо вдягає туфлі на підборах, до вечора відчуває дискомфорт.

Читайте також:Лайфхак від Кейт Міддлтон: щоб ноги виглядали стрункими

Про збіг імені чоловіка і прізвисько домашнього вихованця

Чотириногого улюбленця внучки королеви звуть Джек. Як і її чоловіка. За словами Сари Фергюсон, мами принцеси, іноді це призводить до курйозів. Приміром, коли пса просять не сидіти на стільці, з нього піднімається Джек Бруксбэнк.

© Instagram @princesseugenie

Про макіяжі

Принцеса зізналася, що не завжди встигає робити макіяж вдома. Тому завдає його в машині по дорозі на роботу. Нагадаємо, дівчина працює в лондонському офісі галереї сучасного мистецтва Hauser&Wirth.

Ми вітаємо принцесу Євгенію і Джека Бруксбэнка з річницею весілля і чекаємо нових цікавих новин. Наприклад, про прийдешнє поповнення в родині…

Фото на анонс: Instagram @princesseugenie